2 år siden

Slagsmål.....

Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
1 år, 4 måneder siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
4 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
5 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
4 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
5 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
7 år siden
...Og blodet flød.
Kianna Kitte...
3 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
3 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
4 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
6 år siden
At hjælpe andre...
Kianna Kitte...
2 år siden
Den der følelse i kroppen
Tenna Herman...
8 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
6 år siden
...
Kianna Kitte...
1 år, 8 måneder siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
6 år siden
Skrible-maskinen kører ig...
Kianna Kitte...
2 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
5 år siden
Min kæreste er ikke en harpe. Hun er ikke en nærtagende bitch. Hun er ikke en overforkælet snottøs, der stikker snuden i vejret, så snart hun ikke får sin vilje. Jeg udstiller hende måske sådan - og ok... sådan føler jeg det også ind imellem. Men sådan er hun ikke.

Hun er det sødeste, mest uselviske, kærligste og mest omsorgsfulde menneske jeg nogensinde har mødt.

Hun er bare ikke vant til at skulle håndtere en elefant, der stortrives med at jorde rundt i en krystalglas-butik. Og så går det galt.

Hun er god til at vise sine følelser og sætte ord på dem. Jeg er god til at holde dem meget tæt ind til kroppen. Hun er god til at formulere sig. Jeg er god til at holde kæft, fordi jeg af erfaring ved at der sker noget med formuleringen og intentionen på sin vej fra de små grå, og ud gennem munden - og resultatet er som regel ikke konstruktivt. Hun er god til at smide svesken på disken - jeg er god til at nikke forstående og derefter trække mig langt ind i min trygge hule, hvor jeg ikke kan komme noget til og ikke kan gøre skade på andres følelser (og alligevel gør jeg det).

Og det giver gnister ind imellem. Og de seneste par dage har vi været uvenner. Og jeg har været ked af det. Og det har hun også. Og det er vi begge to herregode til at skjule for hinanden.

Vi fik snakket sammen idag - først imorges, hvor det endte med at vi blev uvenner. Senere kom en sms - hun skrev fra sit job og var ked af det. Og jeg kvitterede med, at fortælle hende at det var jeg også.

Så ringede vi sammen i aften - og snakkede endnu mere. Hun mener jeg ikke lukker hende ind. Og hey... vi sidder sgu da og taler ud af posen nu, gør vi ikke?

Hør nu her. Jeg elsker hende - jeg er vild med hende og jeg VIL hende. Og det er gensidigt. Jeg er ikke ved at skride fra hende og hun er ikke ved at skride fra mig. Men vores hjørner er skarpe, de er slebet af et langt liv, med en knivsæg der er slebet af dårlige erfaringer og tung bagage. Og hun betaler for min bagage, mens jeg betaler for hendes. Men den samlede regning bliver betalt - sålænge vi begge er indstillet på at vi først og fremmest elsker hinanden, forguder de mega mange fede stunder vi har sammen - og dem er der suverænt flest af.

Vi blev enige om, at næste gang vi bliver uvenner eller uenige, så løser vi det her og nu. Vi venter fanme ikke 3 dage. Det er vi sgu for voksne og erfarne til at nedlade os til. Begge to!

Imorgen aften kommer hun ned til mig - hun har lang arbejdsdag og garanteret totalt kvæstet.

Tror jeg vil fise ned til slagteren og købe noget godt kød og lave noget lækkert. Jeg elsker at lave mad. Og et lille glas vin til. Og købe hende en lille buket blomster - det er lang tid siden.

Og når hun så går omkuld af træthed, vil jeg lægge mig bag hende i ske og holde om hende - det ved jeg hun elsker (det siger hun ihvertfald). Og give hende et kys i nakken lige inden jeg selv falder væk...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Slagsmål..... er publiceret 23/11-2017 00:28 af Dus.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.