Min novelle er blevet købt, dobbelt woo!

En hyggelig dag
Maria Hahn (...
7 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
7 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
4 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
3 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
7 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
7 år siden
Hej med jer,

OMG, det første salg af min novelle er lige gået igennem! Hvem er du? Kom frit frem? Hvem har købt? Det må da være en eller anden jeg kender. Har virkelig svært ved at tro det er en komplet fremmed. Ligegyldigt hvad så TAAAAAK!

Det er lige før det næsten skal printes ud og sættes i glas og ramme. Haha. Ej, jeg mener det sgu...jeg overvejer at få den lille bitte besked indrammet. Hvor ånsvagt det end lyder. For det er vildt! Det er SÅ VILDT, altså!

Nu er det officielt, jeg er en udgivet og købt forfatter. Og så er det ligegyldigt om det indtil nu kun er 1 eksemplar, jeg har tjent penge på noget jeg har skrevet, I'm the real deal nu, woooo! Havde virkelig ikke regnet med at det ville gå så stærkt. Den har kun være oppe i knap et par dage.

Det bedste er næsten at jeg nu endelig har et svar når folk spørger: "Hvad laver du så til daglig?" Nu kan jeg stolt svare: "Jeg er forfatter, bitchessss!"

Det er fucking fantastisk.

DET SKAL FEJRES!

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min novelle er blevet købt, dobbelt woo! er publiceret 26/11-2017 07:06 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.