Det er en af de dage...

En stille bøn
Bastian
8 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
6 år siden
Tomhed
Majtb
5 år siden
Græsken
Halina Abram...
3 år siden
At klone sit dyr...
Kianna Kitte...
3 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
4 år siden
At slette eller ikke at s...
Kianna Kitte...
2 år siden
Betalt oversætter job....
Kianna Kitte...
2 år siden
En hel sindssyg travl wee...
Kianna Kitte...
2 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
4 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
5 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
5 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
6 år siden
Jeg stemmer ikke...
Kianna Kitte...
3 år siden
Hej med jer...

Jeg tror jeg er vågnet på den forkerte side af sengen. Eller også er jeg irriteret over at Jylland er dækket af 20 cm sne, mens vi ikke har set skyggen af et fnug. Måske er det fordi jeg har min mens.

Det kan også være den spydige kommentar jeg fik på FB for lidt siden. Om at jeg bare var doven og en nasser og ikke gider arbejde.

Jeg ved virkelig ikke hvorfor jeg hele tiden skal angribes, jeg må udsende et eller andet vibe, der siger; "Jeg er rask." Og okay, ja...I clean up nice når jeg har lyst til det, men ingen ser mig de dårlige dage. Og igen...hvor er logikken i at fake sygdom for at slippe for at arbejde. Hvad er der at vinde ved det?

Tjoooo...

Jeg vil gerne var fattig i forhold til alle andre, der tjener en normal løn. Jeg vil også gerne kunne opleve og opfylde færre drømme, fordi jeg ikke har råd til dem. Jeg vil endda gerne undvære at have kolleger og folk at se og snakke med på daglig basis. Jeg vil også gerne sidde alene herhjemme hver dag og stirre ind i væggen, det er yderst interessant. Jeg vil helt sikkert gerne følge med på FB, når alle andre går til fest/julefrokost/whatever med deres kolleger/venner. Det giver da slet ikke et stik i hjertet. Nej da.

Jeg er da overhovedet ikke ensom. Jeg keder mig slet ikke på daglig basis. Det føles simpelthen bare så fantastisk ikke at have nogen uafhængighed overhovedet. Jeg ligger aldrig i sengen og bare græder, fordi jeg føler hele mit liv er spildt og kører lige forbi mig, uden jeg har mulighed for at deltage i det. Nej pjat. Jeg havde da overhovedet ingen aspirationer i livet eller ting jeg ønskede at opnå, udover et virtuelt "pseudo" liv online.

Jeg elsker at være en "samfundsnasser" og klart jeg sidder og fryder mig dagligt over at have "snydt" systemet, for så "smart" er jeg da, at jeg kan tage røven på alle specialisterne. Jeg elsker simpelthen mit "luksus liv" uden noget arbejde eller ansvar eller en eneste ting, til at fylde alle de tomme timer. Det er præcis det liv jeg altid har drømt om. Ironi kan forekomme.

Hvorfor skal man straffes fordi man prøver at få det bedste ud af det? Jeg prøver jo bare at overleve på den eneste måde jeg kan.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det er en af de dage... er publiceret 11/12-2017 09:33 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.