2 år siden

Og julen er jo hjerternes fest

Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
1 år, 2 måneder siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
1 år, 1 måned siden
savføre
Peter
7 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
5 år siden
dating.
Ruth Christe...
4 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
7 år siden
Livet er en rejse
Salomon
5 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
6 år siden
Pause
Hanna Fink (...
6 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
7 år siden
Når fortiden hjemsøger......
Kianna Kitte...
3 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
5 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
6 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
6 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
1 år, 9 måneder siden
En dagdog?
Kellany Bram...
7 år siden
Skrivende
Michala Esch...
2 år siden
Skagen
Peter
7 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
8 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
6 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
6 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
5 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
10 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
6 år siden
At holde jul, på et 55 meter langt skib ude på Nordsøen kan være lidt af en kunst, især når man sommig, nu vælger at det skal foregå på broen, så alle kan være med til tarteletter, and, flæskesteg og en tonstung ris á la mande. Broen ligger jo øverst i skibet og i sagens natur, er det så også her, bevægelserne er størst, når der er lidt høj sø.

Men jeg er stædig - vi skal fanme bare sidde heroppe, blot den ene aften om året - så må vi hælde lidt mindre sovs i skålene - og bruge flere skåle istedet. Og u er vi jo forholdsvist sociale mennesker - og især udsigten til at kunne klaske hinanden i pakkespil, er en ret god motivator. Så det lykkedes at holde begejstringen for denne ide på den absolut entusiastiske side. Og det har været en hyggelig aften. 11 mand - hvoraf de 3 er ret unge mennesker - newbies herude og deres første jul på søen. De tog det pænt, men vågnede først rigtigt op, da de fandt ud af, at pakkespil er noget vi tager ret seriøst herude. Der er no mercy. Det kan godt være, de har været vant til at deres forældre har kælet dem med håret og gået udenom den stabel gaver de har fået skovlet sammen i første runde, i takt med at de har slået den ene 6er efter den anden.

Det gør vi ikke her. 2. runde er alle mod alle og ingen går fri - heller ikke vores curlede newbies. Og sjovt at se hvordan de levede sig fuldstændigt ind i det, med spontane kampråb, højlydt ærgelse, højlydt sejrsråb og en ret uhæmmet grinen. Kanon sjovt.

Og vi var stopmætte. Jeg ved ikke hvad der var gået galt med den ris á la mande, men den faldt som en betonklods og sendte os alle til tælling.

Fik også ringet hjem til kæresten, hun havde sine unger i år og de havde holdt jul på lavt blus, blot de tre. Jeg tager hjem på torsdag, desværre er hendes unger hos deres far, så de må vente med deres julegaver til efter nytår. Jeg vil gerne have at vi udveksler julegaver, mens vi sidder sammen, det er mere personligt.

Min filantropiske kammerat, meddelte mig idag at han alligevel ikke kommer til nytårsaften - så er den potte ude, men det kan ærge mig at jeg lod det få et så stort impakt mellem min kæreste og jeg. Men på den anden side har det jo åbnet op for et eller andet symptom på noget, vi skal have talt om - og jeg tror at min 10 øre så småt er ved at falde. Bedre sent end aldrig. Men vi kommer til at afgive lidt teritorie hver især, men sålænge vi elsker hinanden og nyder at være sammen, så skal vi nok finde en løsning eller gylden mellemvej. De fleste parforhold, har jo et fundament i et hav af kompromisser.

Jeg glæder mig ihvertfald sindsygt meget til at se hende igen - jeg købte hendes julegave i forrige uge på nettet. En lidt smådyr jakke, som jeg huske hun engang sukkede lidt efter, men som hun syntes kostede for meget. Jeg har ellers lovet hende at jeg højst køber for 200 kr julegave, hun var ret insisterende på dette - men den er jeg så rendt fra. Håber hun bliver glad, eller må den returneres. Men hun har fødselsdag i februar - hvis jeg nu siger, at det også er en kvart fødselsdagsgave og hun så til den tid blot for en lille-bitte-bitte gave, så kan det være hun har nemmere ved at fordøje det.

Hun har ferie når jeg kommer hjem - tror det er tiltrængt, hun arbejder hele tiden og glemmer at spise og har smidt 5 kilo den sidste måned - og hun er meget slank i forvejen. Det bryder jeg mig ikke om - det kan ikke være sundt, men hun siger hun har det godt. Så må jeg tage det for gode varer. Jeg har ellers selv lidt rigeligt overskydende, jeg gerne deler ud af til hende - hvis det ellers havde kunnet lade sig gøre.

Og så snakkede jeg med mor - hun kommer jo stadig til nytårsaften. Og bliver helt til den 3/1... det var sgu lang tid- jeg kommer til at tænke på alle de der svigermor vittigheder, der har floreret i tidens løb. Det kan være kæresten har det sådan... Nå, men jeg må jo finde på noget vi kan underholde os med på øen.

Glædelig jul.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Og julen er jo hjerternes fest er publiceret 24/12-2017 23:44 af Dus.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.