Godt nytår, velkommen 2018!

Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
2 år siden
Vand
Halina Abram...
3 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
3 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
6 år siden
Træt af ustyrlige køtere....
Kianna Kitte...
3 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
7 år siden
Jeg spiser aldrig røget l...
Kianna Kitte...
2 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
5 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
4 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
5 år siden
Juletid
Gittepigen
8 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
7 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
7 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
5 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
3 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
7 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
7 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
7 år siden
...og så blev man kogt.
Kianna Kitte...
3 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
5 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
6 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
5 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
5 år siden
Ved du hvor dit barn er?
Kianna Kitte...
3 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
11 år siden
Idag blev min niece døbt....
Kianna Kitte...
2 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
4 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
6 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
4 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
5 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
4 år siden
Hej med jer,

Godt nytår, jeg håber i kom helskindet ind i 2018.

Jeg havde en god dag og aften igår. Det er jo som altid søsters fødselsdag denne dato og vi mødtes til den traditionelle morgen brunch for at fejre hende. Hun blev 30. Tillykke søs, du er nu officielt en gammel kælling, ligesom os andre. Slut med at være en frisk sprudlende ungmø i 20'erne. Haha. ;)

Jeg havde egentlig ikke planlagt at fejre nytår overhovedet, for det er bare ikke rigtig noget jeg gør eller har gjort i de sidste 7 år. Men da jeg hørte at M's første nytårsplaner var gået i vasken og han ikke var helt frisk på hans anden mulighed, så sagde jeg at han bare kunne komme forbi her og vi kunne chille sammen, men at der altså ikke blev noget stort planlagt og at jeg havde tænkt mig bare at spille noget Ludo online, se noget film og nok gå tidligt i seng som altid. Gjorde ham også opmærksom på at jeg altså ikke havde tv, så hvis han ville se 90års Fødselsdagen eller Dronningens Nytårstale, så kunne han ikke gøre det her. Det var han så også helt indforstået med.

Cool nok, tænker jeg. Det skal nok blive en afslappet aften. No worries.

Så skriver han pludselig om morgenen at han er gået shop amok. Og den mand shopper aldrig, så jeg tænker lidt "Hvad sker der?" Han dukker så op om eftermiddagen med pose efter pose af varer og forvandler hele mit hjem til en nytårssal. Der var glimmer og glitter overalt...det så ud som om nytåret havde kastet op udover min stue. Hvilket jeg selvfølgelig ikke opdager, fordi jeg har været inde i soveværelset og klæde om til noget lidt mere festligt end min Unicorn Onesie (lidt personlig stolthed har jeg trods alt) - jeg var målløs.

Især da jeg finder ud af at han nu har indtaget mit køkken og er ved at lave 3 retters menu. Men jeg burde ikke være overrasket, for den mand gør aldrig noget halvt. Det er bare sådan han er, har jeg erfaret. Det er ret specielt.

Og jeg var da heller ikke negativ over det. Det så smukt ud og det var da meget sjovt, at der for en gangs skyld blev gjort noget ud af det. Han havde tænkt på alting, stået for alting. Jeg følte mig i den grad forkælet.

Der var tarteletter med kylling til forret (fordi han huskede mit uheldige sammenstød med røget laks) og til hovedret var der ovnbagte kartofler, steg, bearnaisesovs, fyldte rodfrugter, kogte majs og hvidløgsbrød. Han lavede endda Creme Brulee fra bunden til dessert og havde sørget for kransekage og boblevand. Det var sindssygt lækkert, lave mad kan han sgu.

Vi var ude med hunden to gange, et par timer før midnat og så klokken 24, hvor vi så fyrværkeri showet. Jeg er heldig nok at begge mine dyr er chill med fyrværkeri, så jeg har hunden med i tasken og katten ligger bare og sover derhjemme. Folk går altid helt amok ude hos mig, hvilket er underligt eftersom jeg normalt bor i et roligt område med børnefamilier og ældre mennesker, det virker bare som om at især de unge fyre tager revanche for deres "kedelige" familie liv og bliver teenagere igen denne aften.

Det går vildt for sig. Måske lidt for vildt. Jeg forstår virkelig ikke at de tør tænde de ting i hånden, når de ved der kan være fejl på lortet og det kan eksplodere i hovedet på dem, hvilket sker hvert år for nogen. Det virker ikke særlig kløgtigt. Personligt har jeg så heller aldrig været meget for at lege med fyrværkeri selv, min far plejede at prøve at få mig til at tænde ting, men jeg vil hellere bare se på fra sikker afstand. Man kan jo ikke komme udenom at fyrværkeri er noget af det smukkeste. Det er guf for øjnene, bare ikke ørene.

Efter midnat og det meste fyrværkeri var overstået besluttede vi at se en film. Det blev til animationsfilmen Sausage Party der er totalt politisk ukorrekt og overhovedet ikke børnevenlig. Den var så langt ude, jeg har set ting jeg aldrig kan glemme igen...den var...i mangel på bedre ord...AWESOME. Og jeg anbefaler den hvis du er til over the top humor og "WTF" moments.

M tog hjem efter filmen omkring klokken 4 og der var verden helt stille.

Og jeg ligger stadig i sengen og prøver at tage mig sammen til at komme op og rydde op. Min stue ser stadig ud som om Nytårsmonstret bor derinde og en bombe er gået af i køkkenet. Do'h. Men det er okay, jeg skal nok få skovlen under det. M har allerede spurgt om han skal komme og hjælpe med oprydningen (ever the gentleman), selvom han ved at vi har en indforstået aftale om at han står for madlavningen og jeg rydder op bagefter. Sagde han godt kunne blive væk, at rydde op efter den store indsats han gjorde igår er sgu det mindste jeg kan gøre. Jeg skal nok bare lige i bad først.

Ellers har jeg ikke nogle nytårsfortsæt, for de virker aldrig. Jeg håber dog at jeg bliver færdig med Hillcrest Hus i 2018. Det er stort set det eneste mål jeg har for året, så det burde kunne lade sig gøre, hvis jeg ikke dovner den.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Godt nytår, velkommen 2018! er publiceret 01/01-2018 14:04 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.