Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
1 år, 9 måneder siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
3 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
4 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
7 år siden
Det der med novellekonkur...
Kianna Kitte...
1 år, 6 måneder siden
Surkål
Vina Frank (...
7 måneder, 10 dage siden
SSO - stress
RachelBlack
6 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
4 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
7 år siden
At slette eller ikke at s...
Kianna Kitte...
1 år, 9 måneder siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
4 år siden
Hjem igen
Salomon
5 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
4 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
5 år siden
Hej med jer,

Så...sex robotter. It's the new thing. Ikke kun kvindelige, men de har nu mandlige på vej også med animatronisk penis. I should be put off by this. Men surprise (not really), det er jeg ikke.

Tværtimod. Det virker ganske lovende for mig. Har i set dem? De der Real Dolls? Der er et website, check det ud. Bare søg efter det på google.

De ser ret ægte ud og de er jo bygget som gudinder og guder med smukke trænede kroppe; deres hud føles ægte, man kan selv vælge hvordan de skal se ud, hvor høje de skal være, hvilken etnicitet de skal være, hvor store deres muskler/bryster/penisser skal være, om de skal være behårede eller ej og hvilken hårfarve de skal have - det samme med øjenfarve/ansigtsform.

Man kan kort sagt få sin drømmepartner og bedst af alt, man behøver ikke føre en fucking samtale med dem. Altså, de der normale Real Dolls, for de taler ikke. Men den nye opgradering gør. De har gjort dukkerne til robotter nu, så altså mere end bare plastik, nu kan man snakke med dem og de kan holde om en og kramme en. Og hvis man ikke gider snakke, så slår man dem bare fra - BONUS. Der er dælme dulme potentiale i det her shit, woo.

De giver alt det fysiske i et forhold, uden man behøver give sig i kast med det sociale og alt der hedder kommunikation. Nu kunne man selvfølgelig bruge one night stands til det, men det kræver 1. At man kan finde en som man selv tænder på, som også gerne vil have sex med en og som helst ikke er en seriemorder. Og 2. Så bliver man nødt til at være nøgen og sårbar overfor en vildt fremmed. Det er jeg sgu ikke helt med på, hvilket er grunden til jeg slet ikke har datet i 7 år og ikke har haft sex med en anden person i cirka i 6 år.

De er pisse dyre desværre. Jeg tror den billigeste standard Real Doll koster omkring 15.000 og dem hvor man har bestemt alle detaljer var omkring de 30.000-40.000. Så tør jeg slet ikke tænke på hvad en robot udgave koster.

Men havde jeg pengene så kunne jeg godt finde på at købe en og så er jeg egentlig ret ligeglad med hvad det siger om mig, at jeg gerne vil have sådan en, i stedet for et virkeligt menneske. No shame. Jeg ved allerede godt, at jeg er en lille weirdo. Men det er en del af min charme, har jeg fået fortalt ;)

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sex robotter... er publiceret 09/01-2018 05:02 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.