9 måneder, 5 dage siden

Det sociale medie monster...

Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
6 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
5 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
3 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
3 år siden
store opgaver, stort ansv...
Tue Omø (Jer...
2 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
1 år, 8 måneder siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
4 år siden
Bogfinke
Peter
3 år siden
Bogforum here we comes, o...
Tue Omø (Jer...
11 måneder, 28 dage siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Vand
Halina Abram...
1 år, 1 måned siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
5 år siden
Hej med jer,

Jeg kan mærke at jeg er nået et punkt hvor jeg er blevet virkelig træt af sociale medier. Dem allesammen. Facebook, Instagram, Twitter, Tumblr, Snapchat...de hænger mig ud af halsen.

Mit behov for dem er mættet. Jeg orker det bare ikke. Den der blanding af folk der bitcher over alting og så dem på den anden side, der arbejder så hårdt på at sætte et eller andet glansbillede op af deres liv, der slet ikke afspejler virkeligheden. Det online rum er bare blevet så negativt, så overfladisk, så falsk. Et sted hvor det er blevet "okay" at behandle andre mennesker som skidt under ens sko. Et kig i hvilken som helst kommentar sektion beviser dette. Det er bedst bare at klikke videre og helt undgå dem.

Hvad er det dog for noget lort vi har skabt? Et virtuelt monster, der vokser sig større og mere kynisk dag for dag, der lever af at fange alle der vover at bevæge sig ind i dets territorie og fortærer deres selvværd en lille hadefuld besked af gangen. Det er et sted der kontinuerligt arbejder på at få os til at føle os utilstrækkelige og utilfredse med de liv vi lever, fordi det virker som om alle andre har det bedre end os selv. Og intet af det er virkeligt.

Det er et nøje opsat image pakket ind i diverse filtre og ikke en ægte repræsentation af virkeligheden. Og vi ved dette. På et logisk plan er vi godt klar over realiteten. Men det lader ikke til at betyde noget. Næh, græsset virker stadig grønnere på den anden side af den fucking ligusterhæk.

Men det mange ikke indser er, at vi alle er skyldige her. Vi er alle en del af det monster og vi spiller alle en eller anden rolle i dets eksistens. Vi er en lille bid af en meget større kage, der fodrer det monster og med en grotesk fornøjelse har set det formere sig indtil det fik overtaget hele samfundet.

Og nu er det for sent at stoppe det. Vi er fucked, men jeg har fået nok.

Det er på tide at leve mere i den virkelige verden.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det sociale medie monster... er publiceret 13/01-2018 05:40 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.