Fortsætter med meditation

Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
24 dage siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
24 dage siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Hej dagbog, - Jeg har selvfølgelig tænkt mig at fortsætte med det meditations program, - jeg har tænkt over, hvordan jeg bedre kan forklare hvorfor, jeg sagde Nej, til om jeg nogen sinde har taget fejl af det jeg tænker, også den virkelighed der er. Jeg sagde ikke Nej, fordi jeg ikke kan tage fejl, men fordi jeg hurtigt lavede en forbindelse der sagde, at dette er et "blank check" spørgsmål. Et blank check spørgsmål, er designet på at få dig til at sige Ja, til et spørgsmål der drejer sig i en retning, hvor spørgsmålet bliver et underforstået.."tager du fejl af alt". Det er et forsøg på manipulation, - ved at stille et generelt spørgsmål, og føre det ud på alt. Er jorden rund? nogle ting tager man bare ikke fejl af.

At forestille sig en kugle af lys, der renser en..er retorisk ævl. Hvorfor hvid? hvorfor ikke grøn, hvorfor ikke sort? farven er et mental symbol. Suggestive.

Som sagt jeg vil fortsætte idag med de andre lektioner :) Jeg kan godt lide at se, hvordan man forsøger at manipulere, når man lære det, er man mere bevist om det, hvis andre skulle gøre det..og jo mere man kan udtrykke sig, hvorfor noget er manipulerende eller forkert, desbedre kan man verbalt angribe dem der brækker den slags op.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fortsætter med meditation er publiceret 14/01-2018 14:33 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.