Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Hej dagbog, - idag fik jeg taget et batteri ud af en ipad air. Jeg fik selvfølgelig også hjulpet et par stykker.

Nu har jeg så været igennem lektion 9 i VR's guided meditation, mindfullness. Det må være den værste af dem alle. Jeg ved godt der har været andre lektioner, der også kunne tage den pris..men denne var speciel slem.
Det er endnu uden at tage med, at fortælleren mener at man er "created" af en eller anden gud..tja, sidst jeg kiggede havde min mor billeder af mig som spæd, og der var igen guder med i det billeder..og heller ikke nogen stork.

Nå, men jeg skulle så forstille mig lykkelig, tænkte på de gode karakter træk jeg har..og hvad der forhindre mig i at være denne person, - det bliver så ret hurtigt til, at fortælleren mener, at jeg skal forstille, at jeg går ind i mig selv og bliver denne person..men det løser jo intet! Ser du, det er jo grunden til jeg ikke er lykkelig, - og det kan ikke bare tænkes, eller ønskes væk..ikke engang "bruce the almighty" kunne fixe den ene ting..pga begrænsningen "free will og others" uanset hvor hvad jeg har gjort, uanset hvor meget jeg kan smile og være sjov..så kan man ikke tvinge andre til at elske en..og ja, folk kan godt lide min hjælp, og vil helst ikke af med mig..men hvis de endda kan kaldes venner, så er de ikke mere end som så..og det betyder, at jeg stadig er alene.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget lektion 9 af 10 er publiceret 16/01-2018 22:31 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.