Lana Del Rey
Christacia
5 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
1 år, 9 måneder siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
4 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
5 år siden
Græsken
Halina Abram...
1 år, 1 måned siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
5 år siden
Den fedeste fest er vel o...
Kianna Kitte...
4 måneder, 20 dage siden
Jeg elsker betalæsere, de...
Tue Omø (Jer...
5 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
2 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
5 år siden
Jeg spiser aldrig røget l...
Kianna Kitte...
9 måneder, 19 dage siden
ferie, ferie, ferie
Tue Omø (Jer...
5 år siden
bittersøde nyheder, en ny...
Tue Omø (Jer...
2 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
5 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
3 år siden
Hej med jer,

Idag snakkede jeg i telefon med min eks.

Det var meget mærkeligt. Vi har ikke rigtig snakket sammen i 7 år, siden vi gik fra hinanden, udover on and off på messenger - og første gang jeg så hende IRL var til Gay Pride sidste år, hvor vi ikke udvekslede et ord og faktisk ikke var i nærheden af hinanden. Vi fik bare et kort glimt, hvor vi låste øjne, men hun var med sin daværende kæreste, så det ville have været lidt akavet at starte en samtale. Ej heller havde jeg nogen grund/lyst til at tale med hende.

Ikke fordi der er noget nag imellem os, selvom vi ikke endte på den bedste måde, men simpelthen fordi den kontakt har vi bare ikke mere. Vi er ikke venner. Vi er ikke uvenner. Vi er nok bare mest online bekendte, der plejede at kende hinanden rigtig godt. Det jo hvad der typisk sker når man slår op.

Anyway, jeg sender hende af og til søde heste videoer over messenger, fordi hun er sådan en hestepige og hver gang jeg ser en hest så tænker jeg automatisk "Sarah." Mere er der sådan set ikke i det. Overhovedet.

Men altså, det gjorde jeg idag og det startede en længere samtale, hvor jeg finder ud af at hun er blevet single igen i sidste uge. Nå, da da. Den så jeg ikke komme, jeg troede virkelig at hun havde fundet noget der fungerede denne gang, det var det indtryk jeg fik fra Facebook - men som jeg allerede har slået fast i et tidligere indlæg, så kan man snart ikke stole en skid på det image folk lægger op derinde, så jeg burde have vidst bedre. My bad.

Pludselig spørger hun så om hun må ringe. Ringe, tænker jeg. Hmm. Jeg har ikke hendes nummer og hun har ikke mit og det kommer bare virkelig ud af den blå luft. Hun sender så sit nummer og jeg tænker; "Okay, why not?"

Så jeg ringer hende op...og for satan, den stemme. Hvordan kan den stadig røre ved noget indeni mig...efter alle de her år, efter alt det lort vi var igennem? Følelser er kraftedme nogle forvirrende og irriterende og lumske sataner. Jeg forstår simpelthen ikke hvordan det kan lade sig gøre. Argh!

Men vi snakker og det er som om ingen tid er gået. Vi falder bare lige tilbage i samme rytme. Som om vi så hinanden igår. Det var nemt og afslappet.

Altså, er det ikke sært som der bare er nogle mennesker på denne jord, som man klikker med uanset hvor lang tid der går imellem man fører en samtale - og andre man ikke kan sige to ord til? Hvad er det lige der gør forskellen?

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kontakt med eks'en... er publiceret 28/01-2018 17:27 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.