Vikinge Power til Melodi Grand Prix!

Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
6 år siden
Nu se dig selv !
Søren Sørens...
1 år, 3 måneder siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
6 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
8 år siden
I'm back!
Gittepigen
7 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
8 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
3 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Stemme
Halina Abram...
3 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
7 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
6 år siden
Fin anmeldelse...
Kianna Kitte...
2 år siden
Hej med jer,

Jeg ved ikke hvor mange herinde der følger Eurovision, men det er nærmest tradition at se det sammen i min familie. Vi har haft nogle virkelig dårlige år med dårlige sange, der har klaret det pisse dårligt. Men i år tror jeg vi har en chance.

Rasmussen kan tage trofæet i hus og bringe æren tilbage til Danmark med "Higher Ground." Han gik videre til semi-finalen, før det store show og jeg tror bestemt at han overlever eliminering der også. Det er jo foruden at være en suværen god og catchy sang (den er på repeat her) på sin vis også en sang der repræsenterer Danmark og ja, hele Skandinavien faktisk. Vikinger, bitches! Han synger om vikinger! Vores stolte forfædre. Og så ligner han endda en med sit lange røde hår og skæg. Arrrrrmen, jeg elsker det.

Kan i huske dengang Eurovision sangene faktisk viste noget nationalitet og ikke kun blev sunget på engelsk? Well, de dage er for det meste ovre, men i det mindste har vi en sang denne gang, der er national. Der siger noget om os som folk. En sang, der faktisk repræsenterer vores land. Og ikke bare endnu en pop love song, i en lang række af pop love songs, som denne konkurrence desværre for det meste er blevet forvandlet til. Den skiller sig heldigvis ud.

Nu mangler vi bare at scene showet bliver udviklet mere. De har fat i noget af det rigtige med havet i baggrunden og vikinge sejl illustreret i forgrunden, men scene showet er bare en for stor del af Eurovision til at sløse med det og jeg synes ikke de har presset den langt nok. Vi har brug for mere. Måske kunne de lave nogle mere gennemførte vikinge outfits til fyrene på scenen, få nogle trommer ind som der slås på i takt med den fede rytme, måske endda lave et vikingeskib der sejler over scenen fra den ene ende til den anden og som de måske kan kravle på imens de optræder. Det ville være fedt.

I alle tilfælde, så håber jeg i år er vikingernes år! Woop!

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vikinge Power til Melodi Grand Prix! er publiceret 12/02-2018 22:20 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.