Lidt kulturel har man vel lov at være...

Israel
Salomon
5 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
7 år siden
Juletid
Gittepigen
8 år siden
Kontakt med eks'en...
Kianna Kitte...
3 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
8 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
4 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
7 år siden
Hej med her,

I weekenden var jeg med M ude og se på slotte. Lørdag besøgte vi Kronborg og derefter Fredensborg. Lidt kulturel har man vel lov at være. Jeg kan bedst lide Fredensborg da der er flere naturoplevelser. Fantastisk lækkert område. Tror vi fik vandret 10 km og om aftenen var vi til middag hos bestie :)

Om søndagen kom bestie så forbi mig med et sengestel i hvidt træ, som jeg skulle overtage, da hun og konen har købt nyt. Skal kun give 300 kr for det og det er helt velholdt og pænt. Bestie satte det endda sammen for mig og bagefter var i vi Ikea mens M passende møg køteren, så jeg kunne hjælpe hende med at slæbe 5 tons (sådan føltes det) nye møbler ud til bilen.

Tre fucking timer i Ikea er bare rædselsfuldt, men jeg overlevede.

Ellers lader mit hage sår til at hele fint, men der er en kæmpe sårskorpe på og det kløøøøør af helvedes til. Dog at det et bevis på min viljestyrke, at jeg indtil nu har formået at holde nallerne fra det. Flot Kia. Bravo!

Håber i alle fik en god start på ugen.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt kulturel har man vel lov at være... er publiceret 19/02-2018 22:25 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.