4 år siden

At flytte sammen eller ej.... Nej

Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
8 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
7 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
9 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
8 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
9 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
8 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
7 år siden
200
Jette Peters...
6 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
5 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
3 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
10 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
5 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
4 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
6 år siden
Påske
Bjørn Langki...
2 måneder, 8 dage siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
8 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
7 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
8 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
6 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
8 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
6 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
4 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
8 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
7 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
7 år siden
feber
Kenny Raun (...
7 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
5 måneder, 18 dage siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
6 år siden
Livets Tankespind
Caby
7 år siden
Der er gået lang tid, siden jeg sidst skrev lidt ned - har faktisk ikke været herinde siden jul. Og dem jeg ikke har fået svaret på deres søde beskeder, undskylder jeg mange gange.

Jul og nytår gik stille og roligt. Min filantropiske kammerat som egentligt meldte afbud nytårsaften, valgte sin helt egen version af partycrashing. Kl 17 den 31/12-17 bimlede det på døren. Min mor åbnede og jeg kunne inde fra min spisestue, høre en stemme spørge om der skulle være lidt mad og varme til en farende landevejssvend?

Jeg ville have tilbudt ham en plads i min havestue (den kan varmes op), men da jeg kom ud, så jeg det var min kammerat, der alligevel kom - som en overraskelse. Lidt pisseirriterende, når jeg nu kun havde købt 3 gode bøffer, da jeg jo kun forventede at vi skulle være 3. Fandt en gammel steak i fryseren - den kunne han få. Og resten af aftenen gik med at høre på ham og alle hans selvforherligende løgnehistorier. Han gik i seng kl 0030 og de følgende 3 timer sad min kæreste, min mor og jeg og hyggede os over en masse gin og tonic... og rom til mig.

Hyggeligt...

Flytte-sammen-planerne crashede igår. Jeg havde godt lagt mærke til at hun trak sig lidt ind i sig, når jeg bragte det på bane - igår gik jeg lidt hårdere til den. Jeg sagde til hende, at hvis hun valgte at flytte ned til mig sammen med sin datter, skulle hun blot betale halvdelen af forbruget - en samlet udgift på ca 2000 kr. Jeg betaler ialt 7800 kr om måneden for at bo her. Det er mig der betaler til huset og dermed også min opsparing. Og den skulle hun naturligvis ikke bidrage til.

Så jeg er kommet hende imøde ift sidst vi snakkede om det og givet mig på den front. Hun betaler pt 7000 kr i husleje der hvor hun bor og det er for 60 m2. Jeg har 157 m2 hun og hendes datter kan boltre sig på.


Så mente hun at jeg havde bagtanker og at det ville være "en dårlig deal" for hende at flytte ned til mig, da hun jo så skulle stå for hold af hus og have, når jeg var ud at sejle - og det ville være en "bedre deal" for mig end for hende.. da hun ville stå som lejer uden at have noget at skulle sige, eftersom jeg ejer huset.

Jeg sagde så, at jeg egentligt gerne lige ville se hvordan vi fungerer under samme tag, inden jeg begynder at lave beregninger på huslån/friværdi og skriver hende på skødet - og ændrer kreditforeningslånet for at få hende på. Sådan noget er nemlig ikke gratis. Det kunne lige passe at hun kom på skødet fra dag 1 hernede. Og når hun/vi så efter 6 måneder, fandt ud af at det alligevel ikke fungerede, så kan jeg lige se det økonomiske slagsmål + de udgifter til ændring af lån og skøde der fulgte igen. Så jeg foreslog at vi kunne se det an et års tid og så træffe beslutning om hvad vi gjorde:

Enten skrive hende på skødet, eller sælge huset og finde et helt andet sted at bo (i fald at de ikke trivedes hernede på øen).

Den blev kasseret fra hendes side - ikke tale om at hun ville flytte sin datter fra nuværende skole, fordi de skulle "bo på prøve".

Nu kaster jeg håndklædet i ringen - hun har ikke råd til at bo der hvor hun bor nu, så hun er nødt til at flytte. Men det bliver så til et andet sted end hos mig. Der er for mange divergenser, så måske er det alt for tidligt at snakke om at flytte sammen eller det er bare ikke tidspunktet. Jeg skal op til hende i aften og der fortæller jeg hende, at vi nok skal vente med de her planer, indtil et tidspunkt hvor vi bedre kan mødes om "betingelserne" og begge brænder for tanken om at dele husholdning. Eller slet og ret være gode kærester sammen, boende hver for sig - det er der mange der gør.

Flytte-sammen planer er noget man laver sammen med glæde i maven og spændt forventning. De skal ikke laves som én stor uenighed hvor man skal søge kompromisser ud fra hver sin pol. For så tror jeg det er dømt til at gå galt.

Bortset fra det, så er jeg mere eller mindre sneet inde. Min nabo skiftede til sommerdæk sidste uge - det er hun godt nok ked af at hun gjorde. Jeg var nede og trække hende fri i aftes - det kommer til at koste hende en flaske vin. Men hun var glad og det er jo hovedsagen.

Jeg selv er totalt sygdomsramt - mavebøvl der holdes smertefrit med Ibumetin, Panodil og Gabapentin. Det er pænt trælst. Min læge påstår det er forstadiet til helvedesild, da min hud omkring hoften er helt følelsesløs. Jeg ser tiden an til mandag - er der ikke noget udslæt, kommer han sgu til at tage en blodprøve for at tjekke mit infektionstal.

Fik en ny rom fra Skotlander i går - den tager vi lige hul på imorgen og stikker en forsigtig snabel ned i :-) Tror den er go' :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At flytte sammen eller ej.... Nej er publiceret 01/03-2018 14:43 af Dus.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.