Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

2 måneder, 15 dage siden
Info om dagens eksamen + læser op t...
Jacob Patrick Poulsen
Efter jeg har været til endnu en eksamen på Administrationsbachelor studiet (det var en skriftlig eksamen i dag, som jeg føler mig meget sikker på, at jeg har klaret meget godt). Så er jeg allerede gået igang med, at læse op til næste uges forelæsninger. Grunden til, at jeg ved, at jeg har klaret mi
2 måneder, 15 dage siden
2 måneder, 16 dage siden
Eksamen i dag. :)
Jacob Patrick Poulsen
Så har jeg været til endnu en eksamen på Administrationsbachelor studiet. Mit indtryk er at det gik fint. :) Da den første del bestod af 60 spørgsmål om undervisningen jeg har haft indtil videre. Der havde jeg i hvertfald ca. 50 af dem rigtige og man skal have 30 rigtige for at bestå den del. Den an
2 måneder, 16 dage siden
2 måneder, 16 dage siden
Hjælp, smerte helvede.
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg kan igen ikke gå..jeg er i stærke smerter i min ankel, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre..jeg har skrevet til min læge men har ikke fået svar. · Hvordan kommer jeg hjem? Skal jeg kravle? Det er fuldstændig ødelagt, smerterne er stærke ved hvert skridt..fork! Det gik så godt, indtil dett
2 måneder, 16 dage siden
2 måneder, 16 dage siden
Styr på bøger+ eksamen i morgen. :)
Jacob Patrick Poulsen
Med den sidste bog jeg nu har modtaget med posten. Så er alt nu klart til starten på Modul 2 på mandag. Jeg har købt mine bøger brugte, men alle bøgerne er i god stand, vil jeg sige. Da de ligner nogle der nærmest ikke er blevet brugt. I morgen venter den skriftlige eksamen på Modul 1 og afslutninge
2 måneder, 16 dage siden
2 måneder, 17 dage siden
stadig ramt af gigt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg er stadig ramt af gigt, så jeg har stadig kun tabt 58 kilo. - 2 kilo mere vil være et godt tal. · x'en har været ved mig igen, og smidt noget i min postkasse :( hun er syg, men jeg har sådan lyst til at skrive til hende..og smadre løs på hende med argumenter..jeg holde mig jo tilbag
2 måneder, 17 dage siden
2 måneder, 17 dage siden
Kopieret noter ud til skriftlig eks...
Jacob Patrick Poulsen
Så fik jeg også her i eftermiddags kopieret alle mine noter ud til Modul 1. På Administrationsbachelor studiet er det sådan, at der er to moduler pr. semester. Så nu hvor jeg færdigører Modul 1 på fredag med en skriftlig eksamen markerer jeg slutningen på 1. halvdel af 1. semester. Jeg skal begynde
2 måneder, 17 dage siden
2 måneder, 17 dage siden
Seneste dage på Administrationsbach...
Jacob Patrick Poulsen
Synes det ofte er meget spændende det, som jeg lærer på Administrationsbachelor studiet. På det seneste har vi beskæftiget os meget med jura og også gennemgået forskellige paragraffer i grundloven. Kommet ind på hvad en del af paragrafferne betyder i praksis og hvilken betydning det har for det samf
2 måneder, 17 dage siden
2 måneder, 17 dage siden
Tanker om livet. :)
Jacob Patrick Poulsen
Synes jeg igennem mange måneder har været igennem en positiv udvikling. Lige nu føler jeg mig godt tilpas. Både på Administrationsbachelor studiet. Jeg har et godt forhold til mine medstuderende og også til mine undervisere i de enkelte forelæsninger. Synes livet går meget efter planen og jeg håber
2 måneder, 17 dage siden
2 måneder, 18 dage siden
Der er noget helt særligt over dett...
Jacob Patrick Poulsen
I dag var jeg inde i en boghandel der sikkert har lagt her i Aalborg i mange år. Der står bare "Boghandel" på butikken hvis man ser den udefra og den ligger tæt på busstoppestedet Boulevarden. Grunden til, at jeg tror den har lagt i Aalborg igennem mange år, er fordi den ikke går ind under Bog og Id
2 måneder, 18 dage siden
2 måneder, 19 dage siden
Samtale med min mentor. :)
Jacob Patrick Poulsen
Så fik jeg snakket med min mentor i dag efter forelæsningerne på Administrationsbachelor studiet var færdige. Jeg fik nogle gode tips til hvodan jeg kan blive bedre til at berolige mig selv, da jeg er den type der har mange tanker i hovedet og nogle gange kører tingene lidt op i en spids. Så jeg fik
2 måneder, 19 dage siden
2 måneder, 19 dage siden
En lille update på Administrationsb...
Jacob Patrick Poulsen
Så er jeg inde i den sidste uge med forelæsninger på Modul 1 på Administrationsbachelor studiet. På fredag skal jeg til en skriftlig eksamen for, at afslutte modul 1 og derfor også ende den 1. halvdel af 1. semester. Modul 2 starter på mandag og så begynder 2. halvdel af 1.semester. :)
2 måneder, 19 dage siden
2 måneder, 19 dage siden
Er næsten færdig med hjemmearbejdet...
Jacob Patrick Poulsen
Så er jeg ved at have lavet hjemmearbejdet til morgendagens forelæsninger på Administrationsbachelor studiet. Det giver mig altid en ro, når jeg ved, at jeg har ordnet alt det jeg skal lave inden forelæsningerne i hverdagene på studiet. Så ja, det i sig selv er positivt. :)
2 måneder, 19 dage siden
2 måneder, 20 dage siden
Snakke med min mentor i morgen efte...
Jacob Patrick Poulsen
Jeg skal snakke med min mentor i morgen eftermiddag efter forelæsningerne på Administrationsbachelor studiet. Det er noget jeg gør hver anden uge og ellers når det passer ind i min kalender. Det er noget jeg synes jeg får meget ud af. Så det er noget jeg med glæde også vil gøre fremover. Da jeg syne
2 måneder, 20 dage siden
2 måneder, 20 dage siden
God dag på Administrationsbachelor ...
Jacob Patrick Poulsen
Så har jeg haft endnu en god dag på Administrationsbachelor studiet på UCN her i Aalborg (hvor jeg også bor) med forelæsninger. Jeg kan godt mærke, at jeg er lidt træt lige nu og hovedet er pænt tungt efter jeg har taget mange informationer til mig igennem dagens løb. Men det tegner jo også godt, fo
2 måneder, 20 dage siden
2 måneder, 20 dage siden
Bog Trailer....
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg sad igår og besluttede rent spontant at lave en bog trailer for Matheo's Muse. Eller, det passer ikke rigtig, for jeg havde tænkt på det et stykke tid, jeg havde bare ikke lige fået taget mig sammen, da der skal lægges mange timer og koncentration i denne form for arbejde og det va
2 måneder, 20 dage siden

Nytilkomne dagbøger

3 dage siden
Eksamensangst og mit nyeste crush
Merida Dunbroch (Tanketyven)
kl. 23.38 · Jeg skal til eksamen imorgen, og jeg er rimelig nervøs, selvom jeg ikke burde være det. Det er en gruppeeksamen, og jeg har rimelig godt sty... [...]
3 dage siden
5 dage siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbroch (Tanketyven)
kl.15.20 · Jeg er bange for at dumpe. · Jeg er bange for ikke at være god nok. · Jeg er bange for at være en kvinde i et mandefag. · Hvem beslutter egentlig a... [...]
5 dage siden
5 dage siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæmper
Merida Dunbroch (Tanketyven)
kl. 16.11 · Jeg gør mig virkelig mange tanker om hvordan vi kan passe bedre på miljøet, og hvordan vi sikre os at jorden ikke går under lige om snart. · D... [...]
5 dage siden
16 dage siden
Nytårsaften - 2018
Jeppehn
Så er dagen kommet. Den sidste dag i 2018. Så jeg vågnede op kl. 9:34 om morgenen, hvor jeg startede min da ud med at spise en beduin A38 med mysli og... [...]
16 dage siden

Populære dagbøger

4 dage siden
Har en god balance i livet lige nu....
Jacob Patrick Poulsen
Jeg tænker, at jeg har en god balance i livet lige nu. Hvad fremtiden helt bestemt bringer ved jeg godt ift. Administrationsbachelor studiet. Men i de... [...]
4 dage siden
12 dage siden
Eftersidning
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære dagbog · Har tit tænkt på om der overhovedet er nogle der gider læse min dagbog herinde hvis jeg opretter en. Men nu gør jeg det derfor kalder jeg ... [...]
12 dage siden
2 dage, 23 timer siden
Daglig snak om vægttab
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg bliver næsten hverdag spurgt om, hvor meget jeg dog har tabt mig, og hvordan jeg har kunnet gøre det. Folk synes det er utroligt, og... [...]
2 dage, 23 timer siden
11 dage siden
År 2019 har ikke fået en god start....
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg synes alting går lidt skævt. Mit venskab med M er mere eller mindre lagt på is, mit knæ gør stadig ondt efter biluheldet d. 13 decemb... [...]
11 dage siden
5 dage siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbroch (Tanketyven)
kl.15.20 · Jeg er bange for at dumpe. · Jeg er bange for ikke at være god nok. · Jeg er bange for at være en kvinde i et mandefag. · Hvem beslutter egentlig a... [...]
5 dage siden
3 dage siden
Din drøm
Romeo Must Die
Jeg ser på dig, mens du sover. Du ligger der, og smiler i din drøm. Jeg tænker på at kravle ind i dig - og møde dig i din drøm. Med min hånd på dit br... [...]
3 dage siden
9 dage siden
Bolig kaos
Ida Hansen (Kajaki)
Jeg mangler et sted at bo. Siden jeg opsagde min lejlighed i Odense, og rykkede til Kbh, har jeg boet på et værelse hos en anden. Det er gået godt nok... [...]
9 dage siden
1 dag, 17 timer siden
Selvpineri eller konstruktiv konfli...
Tantelillas adhd-dagbog
- At bede samlivspartner om en afklaring af langvarigt kompliceret og følelsemæssig opslidende forhold, når man inderst inde på forhånd godt ved, at s... [...]
1 dag, 17 timer siden
3 dage siden
Meant to be uvenner?
MehMeh
Kan det virkelig passe, at der er nogen, man bare er dømt til at blive uvenner med, uanset hvad man gør? Hvor der simpelthen ikke er andet at gøre, en... [...]
3 dage siden