Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

2 måneder, 5 dage siden
Gerd
Peter
Så sidder jeg her igen i natten, længe siden jeg sidst har siddet uden at kunne sove. · Gerd min kærestes kusine, jeg har ført dem sammen de var meget tætte i barndommen havde ikke set hinanden siden ja sikkert ikke efter min kæreste startede med at få børn, og om få dage er det 42 år siden. · Egentl
2 måneder, 5 dage siden
2 måneder, 5 dage siden
Tanker om det, at skrive digte. :)
Jacob Patrick Poulsen
At skrive digte er som at græde; det ændrer ikke på det, man er ked af det over, men det renser. Gråden er som skriften en trøst, men selvom man sidder og græder i 1000 timer eller digter i 1000 timer, har det ingen reel indflydelse på det, man er såret over. Den gennemgribende følelse af tomhed og
2 måneder, 5 dage siden
2 måneder, 5 dage siden
Har købt studiebøger til det kommen...
Jacob Patrick Poulsen
Så er jeg også begyndt at købe nogle af de bøger jeg ved jeg kommer til, at bruge når jeg den 3. september skal begynde på Administrationsbacheloren på UCN. Altid godt lige at danne sig et overblik og gå i dybden med de ting, jeg ved jeg skal starte med at beskæftige mig med i næste måned. Nu har je
2 måneder, 5 dage siden
2 måneder, 5 dage siden
Ønsker jer alle en dejlig lørdag. :...
Jacob Patrick Poulsen
Håber i alle sammen har en dejlig lørdag. I dag skal jeg ikke lave det store, men i morgen får jeg besøg af min far. Der skal vi i IKEA og Elgiganten og ellers bare snakke og være i hinandens selskab. Mine forældre er skilt og jeg ser ikke min far så meget. Men vi snakker sammen hver uge over telefo
2 måneder, 5 dage siden
2 måneder, 6 dage siden
Den kommende uge. :)
Jacob Patrick Poulsen
Ser frem til den kommende uge. Det er den sidste uge hvor jeg skal arbejde på mit sommerjob (hos Hall & Partners) og så skal jeg igang med at forberede og ordne de aller sidste praktiske ting, før jeg skal begynde på det kommende studie (Administrationsbacheloren den 3. september). · Jeg har også all
2 måneder, 6 dage siden
2 måneder, 6 dage siden
God weekend og nogle mere generelle...
Jacob Patrick Poulsen
Vil gerne ønske jer allesammen en dejlig weekend og jeg håber i har det fremragende. Jeg bruger en del tid i hverdagene på at arbejde på mit sommerjob (hos Hall & Partners i Aalborg), som jeg afslutter her om et par uger, da jeg skal begynde på Administrationsbacheloren på UCN den 3. september. · Jeg
2 måneder, 6 dage siden
2 måneder, 7 dage siden
Arbejde og lidt tid sammen med min ...
Jacob Patrick Poulsen
Så har jeg i dag været på arbejde og jeg har også fået tilbragt nogle timer med min mor i eftermiddag. Det var meget hyggeligt, da det er et par måneder siden jeg sidst har været sammen med min mor pga. travlhed med mit arbejde og også fordi min mor arbejder rigtig meget. :)
2 måneder, 7 dage siden
2 måneder, 8 dage siden
Kære gamle Fyldepen :)
Inge Minat (minat)
Hold nu op, hvor er det længe siden, jeg har været herinde, alt for længe. Der blev lavet så meget om at jeg ikke rigtig kunne følge med, det er nok en del af grunden. Og så kom den her Fjæsbog, som har overtaget en masse.. Den er nu ikke at sammenligne med Fyldepennen, men alligevel gled Fyldepenne
2 måneder, 8 dage siden
2 måneder, 8 dage siden
Mit elskede barnebarn.
Charlotte Hope
Et par store brune øjne, som nysgerrigt følger med i alt. Et dejligt sortbrunt hår og et smil, der smelter mit hjerte. Ja, hvem andre kan det være end mit første barnebarn på 8 mdr. Min mand og jeg har ventet med længsel på ham. Netop da vi var ved at opgive tanken om at få børnebørn, lå han pludsel
2 måneder, 8 dage siden
2 måneder, 8 dage siden
Dagens begivenheder.
Jacob Patrick Poulsen
Så har jeg i dag været på arbejde (som jeg gør i alle hverdagene igennem sommeren). Efter arbejde har jeg været inde og snakke med min mentor og vi har sammen fået ordnet de sidste praktiske informationer til mit kommende studie (Administrationsbacheloren inde på UCN). Jeg har også været sammen med
2 måneder, 8 dage siden
2 måneder, 8 dage siden
En stor nyhed. :)
Jacob Patrick Poulsen
SÅ kommer der endnu en stor nyhed. Så er der nemlig kommet styr på de helt sidste praktiske ting vedrørende Administrationsbachelor uddannelsen, som jeg skal starte på den 3. september, på UCN her i Aalborg. Så lige nu er jeg meget lykkelig. Håber i alle har haft en dejlig dag. Det har jeg i hvertfa
2 måneder, 8 dage siden
2 måneder, 9 dage siden
Godnat SMS til dig i himlen 1
Flemming Trier (Tagmusen)
Åh hvor jeg dog savner dig i dag sommetider er jeg tænker jeg på om du måske skjulte nogle af dine følelser for mig, med nej jeg ved du var åben for mig, og jeg ved at du også viste mine følelser for dig. Du skal vide at der aldrig kommer andre i mit liv end dig · Godnat hvor du så en er
2 måneder, 9 dage siden
2 måneder, 9 dage siden
En samlet livs-update. :)
Jacob Patrick Poulsen
Det er lidt mærkeligt synes jeg når jeg tænker på, at der allerede er gået (næsten) et år siden sidst. Men i morgen er der præcis en måned til, at jeg har fødselsdag igen. Hvis jeg tænker over hvad der er sket siden sidste år. Så kan jeg sige (skrive), at der næsten kun er sket positive ting, hvilke
2 måneder, 9 dage siden
2 måneder, 9 dage siden
41 kilo
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg køre stadig på med mit vægttab, jeg har en satans vilje, noget folk er ved at opdage omkring. Folk kan se, at der er forsvundet en del kilo fra mig..men jeg er som sagt ikke færdig. · Jeg skrev om det et sted, også var der en der skrev, at man kan meget når man finder kærligheden ti
2 måneder, 9 dage siden
2 måneder, 9 dage siden
Planer for i morgen. :)
Jacob Patrick Poulsen
Så i morgen bliver en lidt travl dag. Først og fremmest så har jeg et sommerjob jeg passer i hverdagene, hvor jeg arbejder hos et konsulentfirma der hedder Hall & Partners her i Aalborg. Der har jeg arbejdet siden slutningen af juni efter jeg var på min uges ferie i USA. Mit sommerjob fortsætter nog
2 måneder, 9 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

1 dag, 9 timer siden
Hvorfor uploader jeg ikke så mange ...
Jacob Patrick Poulsen
Beklager, at jeg ikke har uploadet digte eller andre tekster herinde på det seneste. For, at skrive digte eller andre tekster synes jeg det er vigtigt... [...]
1 dag, 9 timer siden
12 dage siden
Kompromisløs
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbag, - lad mig starte med at sige "this is my life" så har jeg vist sat tonen. Jeg høre folk stadig snakker om mig, ikke blot på arbejdet, men ... [...]
12 dage siden
12 dage siden
Fornægtelse
Turid Nielsen (Tasma)
Har svært ved at acceptere livets afslutning. At der er sat et punktum, og præsten der sagde " og til jord skal du blive. "Tænker, at hvis jeg gøder g... [...]
12 dage siden
10 dage siden
Mine underbukser matcher min bluse ...
Carina Malene Rømer (Lillemor)
Zebrastriber. · Jeg fandt et interessant job som jeg tænkte jeg ville søge. Eneste kriterie jeg ikke opfylder er, at man skal have været patient i psyki... [...]
10 dage siden
12 dage siden
Sker lidt..
xangelx
Nå så har vi møde med banken i næste uge, spændende hvad de siger... · Vi fik sendt ansøgning om skilsmisse afsted igår, så må vi se hvad der sker.. · Vi ... [...]
12 dage siden
11 dage siden
Upsize VS downsize?
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg sad ude i badet og blev meget filosofisk denne aften, mens jeg prøvede at vaske tonsvis af eyeliner af mit fjæs efter jeg gik lidt kr... [...]
11 dage siden
10 dage siden
Endelig
Halina Abramava (JaGalina)
Jegvil gerne skrive på dansk, men ..denne "men" er desværre i flertal og jeg havde ikke nok energien til alle ønskede sager.Jeg starter på ny og ,håbe... [...]
10 dage siden
5 dage siden
Kære psykolog
SoffiG
Depression, angst, umættelig trang til at føle kærlighed og tryghed. · Omsorg? Nærvær? · Jeg mangler det, samtidigt med at jeg får det hele på en gang. · Va... [...]
5 dage siden
10 dage siden
Moders kærlighed
Anne Sophie Schou (Fitte)
Kærlighed er et uendeligt begreb. Det kan være stort eller småt. Trist eller umådelig lykkeligt. · Kærlighed kan være intimt og nærværende, kompliceret ... [...]
10 dage siden
4 dage siden
Sandheden Om Livet
MitNavnErMalene
Kære Dagbog. · Jeg er ved at være så træt af livet, træt af at være den der skal føle sig som en fejl, føle sig som om man ikke hører til. Jeg tager alt... [...]
4 dage siden