Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

2 måneder, 15 dage siden
2 kilo mindre
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg har ca smidt 2 kg siden igår. Jeg håber på at nå et mere til imorgen. · En religiøs kigger lidt på mig engang imellem, - gad vide hvad hun tænker. Nå, men indtil videre har hun ikke haft nosser til at skrive, så det kan jo være lige meget. Det er bare, religiøse finder altid ud af, at
2 måneder, 15 dage siden
2 måneder, 15 dage siden
Ser frem til i morgen. :)
Jacob Patrick Poulsen
Jeg ser meget frem i morgen. Jeg skal f.eks. snakke med min kontaktperson i morgen tidlig klokken 9:00 og derudover så skal jeg snakke med min mentor i morgen eftermiddag samt udprinte et par vigtige papirer. Derudover så skal jeg måske også mødes med nogle venner i løbet af ugen, men nu må jeg se h
2 måneder, 15 dage siden
2 måneder, 15 dage siden
En tak til min far til Fars Dag den...
Jacob Patrick Poulsen
Så er det snart ved, at være Fars Dag (på tirsdag). I den anledning der vil jeg gerne give en tak til min far. Det er vigtigt, at vise taknemmelighed for de mennesker der har givet en livet og har haft en indvirkning på det menneske man er blevet. Samt mht. de værdier jeg har fået fra mine forældre.
2 måneder, 15 dage siden
2 måneder, 15 dage siden
En lille søndags-tanke. :)
Jacob Patrick Poulsen
Er der nogle der kender det der med, at når man siger eller skriver om et eller andet emne sammen med folk man kender og så, at man tænker om de læser alt det man skriver? Eller om det er selektivt hvad de vælger at huske, at man har skrevet? Det har jeg oplevet for ikke så længe siden. Det er ikke
2 måneder, 15 dage siden
2 måneder, 15 dage siden
Snakket med min storesøster. :)
Jacob Patrick Poulsen
Så fik jeg her for lidt siden snakket med min storesøster om de praktiske ting der sker når jeg lander i USA her den 15. juni. Vi snakkede om hvad jeg skal huske når jeg ankommer til lufthavnen i New York osv. og så egentlig bare lidt om hvad vi kan lave mens jeg er derovre. Så jeg tror det bliver e
2 måneder, 15 dage siden
2 måneder, 16 dage siden
Stadig ingen nåde
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - heh, jeg svarede lige på endnu en debat. Det var en der begyndte med, at folk der er tatoveret i ansigtet også lovgives imod, (hvilket der er allerede) og sættes ned i penge, hvis de er på ydelser, da de har sværere ved at få arbejde..imens der blev talt om burkaer. Jeg lavede min "kla
2 måneder, 16 dage siden
2 måneder, 17 dage siden
succes
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Desværre er det ikke en kæreste jeg har vundet. Så det vil altid være små ubetydelige sejre. Det lykkes mig dog at klare min Priest quest, som viser at jeg kan klare noget..min veninde fra england, hende der er ramt af Als..vil gerne ha, at jeg gør det for hende..men det må jeg ikke ri
2 måneder, 17 dage siden
2 måneder, 17 dage siden
Bedste sommerminde
Ida Pedersen (Anita A)
Da jeg kørte på arbejde hørte jeg noget af vejen P4 København morgen og der talte de om bedste sommerminde. En af værterne fortalte om det år hun blev student. Når jeg sådan tænker efter tror jeg også det var min bedste sommer og den sidste sommer jeg rigtig var ung. Det tænkte jeg ikke over dengang
2 måneder, 17 dage siden
2 måneder, 17 dage siden
En positiv tanke. :)
Jacob Patrick Poulsen
Så er der (i morgen) præcis to uger til at jeg rejser til USA og besøger min storesøster og hendes mand. Det bliver meget spændende. Jeg skal flyve fra København til New York den 15. juni og jeg glæder mig helt vildt til, at få en af de oplevelser jeg med glæde kan se tilbage på, når min ferie slutt
2 måneder, 17 dage siden
2 måneder, 18 dage siden
Nej
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - en jeg kender skrev lige til mig, at jeg finder kærligheden, når jeg nu har fået tabt mig..som jeg er igang med. Nej, det gør jeg ikke..for Jester havde ret.,og det har kun såret mig..Jeg har været tæt på at falde om med et hjerte stop..så jeg har overladt skuden til Jester..and ill br
2 måneder, 18 dage siden
2 måneder, 18 dage siden
På Herrens mark
Michala Escherich (Machula T.)
I søndags ringede min mor. Min far var gået en tur men havde nu været væk i to timer... Hun var lidt ude af den, for han plejer ikke at gå mere end en time ad gangen. Hun havde kørt en tur rundt i byen for at se om hun kunne få øje på ham. Jeg gjorde det samme. Hun ringede mig op igen efter 20 minut
2 måneder, 18 dage siden
2 måneder, 18 dage siden
Tanker. :)
Jacob Patrick Poulsen
Jeg synes det er vigtigt at huske på, at være taknemmelig for de ting jeg har. Jeg ved, at man ikke altid kan forudse hvad der kommer til at ske i fremtiden, da livet er uforudsigeligt på visse punkter. Men jeg lærer at leve med, at der kommer til at ske ændringer nogle gange i ens liv indimellem. ·
2 måneder, 18 dage siden
2 måneder, 19 dage siden
Begivenheder i morgen. :)
Jacob Patrick Poulsen
Ser frem til i morgen, hvor jeg b.la. skal snakke med min mentor. Som jeg skrev i et dagbogsindlæg tidligere i dag nævnte jeg, at jeg havde været inde og snakke med min konsulent. Så ja, jeg har nogle fagpersoner jeg snakker med og det hjælper mig en del, synes jeg. Årsagen til dette har jeg faktisk
2 måneder, 19 dage siden
2 måneder, 19 dage siden
Møde med min konsulent. :)
Jacob Patrick Poulsen
Så har jeg i dag været til et møde med min konsulent hvor vi drøftede mit sommerjob jeg skal begynde på i slutningen af juni og som varer indtil efteråret. Hvad der sker efterfølgende er noget jeg holder hemmeligt, men som jeg kan udtale mig mere om snart. Jeg kan dog nævne at det der sker i efterår
2 måneder, 19 dage siden
2 måneder, 19 dage siden
Så blev det hendes tur.
Turid Nielsen (Tasma)
Vi har lagt vores elskede Bella Donna til hvile i dag. Puha hvor er det svært, selv om vi godt viste hvor det bar hen. Hubert kan selvfølgelig ikke forstå hvor hun er - hende mor Bella. Der var ingen tvivl om hvem der bestemte af de to. Der var dyb respekt fra hans side. · Jeg har aldrig, med fed str
2 måneder, 19 dage siden

Nytilkomne dagbøger

29 dage siden
Er det kærlighed?
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Mandag d. 29/1-18 kl. 12:48 · Hun er giftig, en sygdom. En man aldrig kan komme af med. Ligesom kræft har hun spredt sig til hver en celle i min krop og... [...]
29 dage siden
13 dage siden
Min børnebog
Charlotte Hope
Nu går det endelig fremad med den børnebog, jeg længe har drømt om at skrive. Målgruppen er fra 12 år, og det er den realistiske genre. Det er lang ti... [...]
13 dage siden
28 dage siden
Tårer på mine kinder
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Fredag d. 22/06-18 kl. 23:37 · ​Mine øjne er røde og hævede. Mine kinder er våde og der er dråber på mit tøj fra mine tårer. Min næse er fyldt med snot ... [...]
28 dage siden
29 dage siden
Møen i efterårets skær
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Torsdag d. 19/10-17 kl. 20:59 · Vi kørte på vejen, som var omringet af træer i efterårsfarver. Bladene på vejen føj op, som var en storm på vej, når bil... [...]
29 dage siden
29 dage siden
Dans, smøger og alkohol
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Søndag d. 15/4-18 kl. 21:04 · Jeg kan mærke alkohollet flyde i min krop. Jeg kan mærke røgen i mine lunger, der gør mine led afslappede og mit sind tilf... [...]
29 dage siden
25 dage siden
Smertehelvedet
Charlotte Hope
Endelig kan jeg komme videre i mit liv. Energien er vendt tilbage og vokser nu frem som et frø, der spirer i det tidlige forår. Snart vil det blive ti... [...]
25 dage siden
28 dage siden
Kom hjem
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Torsdag d. 17/5 kl. 18:41 · Jeg sidder på højen. Spottet. Det er aften og solen maler himmelrummet med sine røde, gyldne og violette farver. Jeg giver s... [...]
28 dage siden
28 dage siden
Dagdrømmeri
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Torsdags.19/4-18 kl. 22:34 · Jeg sidder i klassen. Læren snakker. Folk lytter, med undtagelse fra en lille gruppe, der hvisker om noget på en computer. ... [...]
28 dage siden
8 dage siden
Mit elskede barnebarn.
Charlotte Hope
Et par store brune øjne, som nysgerrigt følger med i alt. Et dejligt sortbrunt hår og et smil, der smelter mit hjerte. Ja, hvem andre kan det være end... [...]
8 dage siden
28 dage siden
En livsnydende destination
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Torsdag d. 14/6-18 kl. 21:53 · Vi er mange. Vi venter på bussen, der skal føre os til destinationen. En destination fyldt med mennesker man kender og ik... [...]
28 dage siden

Populære dagbøger

11 dage siden
Venskaber. :)
Jacob Patrick Poulsen
Har en tanke jeg gerne vil dele med jer. Jeg synes at venskaber på ingen måde kommer af sig selv. Venskaber skabes for mit vedkommende, som regel, når... [...]
11 dage siden
11 dage siden
når indbakken er tom
jebomik
hmmm sider og kikke på en blank skærm, min indre indbakke er tom for ideer. Hvordan dælen kommer man af ude dette, det ville være nemt og bare falde t... [...]
11 dage siden
13 dage siden
Ét forhold blev smidt ud og et ande...
SoffiG
Jeg har i mange år vidst at jeg ikke skulle have været gift med min eksmand, jeg har ligeledes vidst at jeg nok aldrig rigtig har elsket ham, men mere... [...]
13 dage siden
13 dage siden
Min børnebog
Charlotte Hope
Nu går det endelig fremad med den børnebog, jeg længe har drømt om at skrive. Målgruppen er fra 12 år, og det er den realistiske genre. Det er lang ti... [...]
13 dage siden
10 dage siden
41 kilo
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg køre stadig på med mit vægttab, jeg har en satans vilje, noget folk er ved at opdage omkring. Folk kan se, at der er forsvundet en d... [...]
10 dage siden
8 dage siden
Kære gamle Fyldepen :)
Inge Minat (minat)
Hold nu op, hvor er det længe siden, jeg har været herinde, alt for længe. Der blev lavet så meget om at jeg ikke rigtig kunne følge med, det er nok e... [...]
8 dage siden
2 dage, 12 timer siden
Alene
krebsen81
37 år, 3 år til jeg er 40, mor til 3, single 4,5 år. Jeg er alene, alene om morgenen når børnene skal op, have morgenmad, i tøjet og sendes afsted til... [...]
2 dage, 12 timer siden
5 dage siden
Gerd
Peter
Så sidder jeg her igen i natten, længe siden jeg sidst har siddet uden at kunne sove. · Gerd min kærestes kusine, jeg har ført dem sammen de var meget t... [...]
5 dage siden
1 dag, 22 timer siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (Kajaki)
Jeg har søgt ind på et skrivekursus, som forlaget Gladiator afholder. Jeg har lidt blandede føelser omkring det.Jeg er bange for et afslag, og for at ... [...]
1 dag, 22 timer siden
3 dage siden
Den dag hun opgav kærligheden.
karlaskvadrater
De sagde hun var smuk. De sagde hun var sød og det var alt sammen meget godt. Men kærligheden kunne hun ikke finde. Igen og igen blev hun gjort forker... [...]
3 dage siden