Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

5 måneder, 22 dage siden
Velsignet.
Peter
Føler mig velsignet dette nytår. · Er havnet i kærlighedens favn her på Als · Nytårsaften hos dem der udfylder pladsen familie i Birthes liv. Det blev forrygende med sønderjyske sange. Hvorefter jeg tog over med nordjyske. Der var fest og kærlighed trods jeg kun vanskeligt forstod Alsisk. · Jeg tror me
5 måneder, 22 dage siden
5 måneder, 22 dage siden
Brev til dig i himlen 26
Flemming Trier (Tagmusen)
Godt nytår min skat. · Ja så kom vi ind i 2021, så må vi håbe det bliver ikke bedre år end 2020. · Nytårsaften for mig var en meget stille aften, mine tanker var jo med dig og jer hele aftenen, da vi jo i mange år fejrer nytårsaften sammen, det var også altid meget dejligt. · Til midnat efter klokken var
5 måneder, 22 dage siden
5 måneder, 23 dage siden
Det kører - såååån da
Dus
Nå - hvor langt nåede vi så sidste gang jeg var herinde. Et dagbogsindlæg, hvor jeg kiggede mig selv lidt for grundigt i spejlet, gravede for dybt i selvransagelserne til, at det egentligt blev for grænseoverskridende at poste til offentligt beskuelse herinde. Og ved gennemlæsning idag - 3½ måned se
5 måneder, 23 dage siden
5 måneder, 23 dage siden
..Og det var så det nytårsfortsæt..
Sophie Hatter (Femininum)
Jeg havde en drøm for 2021. · En drøm der viste sig at være lidt for realistisk. · "Løb 5 km". · Det har jeg ikke gjort siden før jeg mødte Christian. · Jeg gjorde det så igen i dag, allerede. · 5,11 km, på 38:26. · Jeg er edder stolt. · Det går selvfølgelig ikke så hurtigt, men fokus var også "bare" på at
5 måneder, 23 dage siden
5 måneder, 23 dage siden
Fortsættelse af livet
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Denne dagbogs tekst er skrevet til Frank Sinatras sang "thats life" - for sådan har jeg det. Jeg sad alene hjemme nytårs aften, og kiggede på en star wars spiller ordne sin grand arena med stil. til sidst var der en, der måske har det som mig, der donerede nogle dollars til hans kanal.
5 måneder, 23 dage siden
5 måneder, 23 dage siden
9 timer inde i 2021..
Sophie Hatter (Femininum)
Det starter med.. · Grey! Jeg er dælme godt nok stolt af, at jeg turde ringe til ham i går, og fortælle ham, at jeg er glad for at have mødt ham. Piv hamrende stolt. · Huset! Fik mailet til advokaten. Han tager sagen, når han møder ind på job på mandag sikkert, hvis han da har tid. Pointen er, at det
5 måneder, 23 dage siden
5 måneder, 23 dage siden
Den spæde begyndelse på 2021
Louise Amkær (Anlou)
Udenfor er det helt stille; fuglene er ikke kommet frem fra deres skjul endnu. Det er den spæde begyndelse på 2021, inden stilheden brydes. Inden håbets magi udvandes af hverdag, træthed og realiteter. Jeg holder fast i øjeblikket som en lille pige holder fast i en rød ballon på snor. Stilheden bliv
5 måneder, 23 dage siden
5 måneder, 24 dage siden
På falderebet
Sean
Jeg sidder med ryggen mod vinduet. · De dumpe drøn og det glitrende lys fra fejringen af årsskiftet trænger ind alligevel. · Jeg har ikke noget imod dem. · Virkelig. · Men heller ikke noget for. · Kulinarisk kastede jeg mig ud i torsk. · Bagt. · Og en Riesling. · Fra USA! · Det var alt sammen glimrende. · Jeg er ikke t
5 måneder, 24 dage siden
5 måneder, 24 dage siden
Har du fem minutter?
Sophie Hatter (Femininum)
..skrev jeg til Grey tidligere i dag. · Det havde han, og han ringede da jeg gik rundt i Føtex og handlede ind til nytår sammen med veninden, der er kommet på besøg. · Min hjerne har MEGET svært ved at tro på, at der sker mig noget godt.. MEGET svært! · Vi snakkede om løst og fast og firma og arbejde o
5 måneder, 24 dage siden
5 måneder, 25 dage siden
Dagbog om dagen i går og snevejr..
Sophie Hatter (Femininum)
Grey kom i går.. Præcis som lovet, dog med lidt startvanskeligheder. · Han skrev at han ville være her mellem 10-11. · Ringede lidt i 10, kunne ikke forstå at jeg ikke havde hørt fra ham endnu, og var - ærligt talt - snakkelysten. Han afviste opkaldet fra sit ur kunne jeg fornemme - den ringede en enk
5 måneder, 25 dage siden
5 måneder, 26 dage siden
Livet
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg får engang imellem den fornemmelse af, at jeg lever fuldt ud i det der hedder "spild af tid" problemet er bare, at jeg føler mig fanget der. Der er ikke rigtig noget der gør mig rigtig glad, Min far blev super glad for den chromebook jeg gav ham, med historien om, at jeg havde tænk
5 måneder, 26 dage siden
5 måneder, 26 dage siden
Get shit done
Sean
Jeg ligger i sengen. · Skriver på min telefon. · Er træt. · Årsag? · Et stort, dumt Netflix formet hul. · Jeg drattede i og blev liggende alt for længe. · Så nu har jeg en bunke Netflix-formede tømmermænd trampende rundt i mit hoved. · De fylder som elefanter. · Flamenco-dansende elefanter. · Den værste slags. · Hvis i
5 måneder, 26 dage siden
5 måneder, 27 dage siden
Stille nu
Sean
Jeg vrister mig ud af favnen på en kold, våd frakke, stiller mine sko til tørre på altanen og stikker poterne ned i et par uldne sokker. · En dråbe snot dirrer på kanten af mit næsebor. · Jeg tørrer den væk med bagsiden af en hånd og ser mig i spejlet. · Min næse og mine kinder gløder med et rødligt skær.
5 måneder, 27 dage siden
5 måneder, 27 dage siden
Omfavnet af kærlighed
Peter
Et frø blev sået. · Birthe skrev · "en dejlig profil" · jeg skrev · "Hej · Tak for kommentar i min gæstebog. · ØV At du har opgivet stedet her, når jeg nu lige er kommet, men jeg bor selvfølgelig også langt væk, selv om jeg faktisk havde 200 km til miin kæreste da vi fandt hinanden mens mine børn var små, vi fi
5 måneder, 27 dage siden
5 måneder, 28 dage siden
Forløsninger..
Sophie Hatter (Femininum)
Du godeste, hvor man dog samler meget lort op på 10 år.. · Vaner der skal brydes med, som er et resultat af hvad der sker, når man går for meget på kompromis.. · Et rigtig godt eksempel er sport. For Teak var man sportsidiot, hvis man dyrkede sport bare nogenlunde regelmæssigt. · I går var jeg ude og lø
5 måneder, 28 dage siden

Nytilkomne dagbøger

16 dage siden
Når man vil noget mere
FaetterA
I starten troede jeg, at det ikke kunne lade sig gøre. · At der ingen skriveklubber; eller lignende var i Jylland. · Jeg søgte i timevis; fandt nogle init... [...]
16 dage siden

Populære dagbøger

9 dage siden
Progress!
Sophie Hatter (Femininum)
Time flies! · Jude er ude.. Jeg mangler helt sikkert kun at fjerne ham fra snappen nu, det bliver når jeg gider. · Det samme med ham fra folkeren, ham har... [...]
9 dage siden
11 dage siden
Endnu en tro er forsvundet
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg tænker en af grundene til, at jeg ikke længere rigtig søger nogen, er at jeg har mistet troen på, at den kærlighed vi har fået forta... [...]
11 dage siden
7 dage siden
En tænkepause lækkede
Louise Amkær (Anlou)
En tænkepause lækkede, og måneder undslap. Jeg var så pinlig opmærksom på tidens spild, at jeg glemte at tænke, og nu skriver jeg i nutid. Jeg er her,... [...]
7 dage siden
3 dage siden
Børne snak.
Inge Erhard (Inghard)
I går var vores søn her og ordnede græsplænen. Min mand kom til at strække en scene på armen og må passe lidt på for tiden. Den yngste 7 årige var med... [...]
3 dage siden