Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

6 timer, 17 minutter siden
Flere redet
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg fik hjulpet en del elever idag. Det var også dagen, hvor min hjælper kom forbi med sin lille dreng. Jeg hilste pænt på ham, og han var genert. Indrømmet, reelt set gider jeg ikke børn, men jeg er jo på arbejde..så jeg har ikke fjernet den del fra mit arbejdsprogram. · Jeg ved det, fol
6 timer, 17 minutter siden
9 timer, 4 minutter siden
SOMMERJOB. :)
Jacob Patrick Poulsen
SÅ kommer en stor nyhed. Igennem sommeren skal jeg arbejde for et konsulentfirma her i Aalborg. Det glæder jeg mig meget til. Indtil videre ved jeg, at jeg begynder at arbejde i firmaet i Juni og hvornår det mere præcist bliver finder jeg ud af på mandag. :)
9 timer, 4 minutter siden
10 timer, 6 minutter siden
Efterløn nej tak
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej dagbog · Så er det bestemt ... jeg bliver på arbejdsmarkedet til jeg er 67 år, jeg har fået udbetalt min efterløn.. · Så spøger du måske hvorfor ? ? Jo det er fordi jeg har dett jo gode nu med mit flexjob,det passer mig fint og jeg har jo ikke noget at komme hjem og holde fri til, og skulle jeg bli
10 timer, 6 minutter siden
15 timer siden
En mærkelig dag.
Jacob Patrick Poulsen
Det er lidt en mærkelig dag synes jeg. Det var egentlig meningen, at en stor nyhed skulle komme igår eller i dag. Men nyheden ligger vente på sig. Til gengæld så har jeg fået sat en anden og ligeså vigtig ting i gang, så noget konstruktivt er der sket. :)
15 timer siden
16 timer siden
Havblik
Søren Sørensen (thevoid)
Der er havblik, sidder i høruphav havn og nyder en kold øl, stilheden og det fine vejr · Livet føles vidunderligt! · Jeg hjælper en ven med at sætte mast på hans sejlbåd, jeg hjalp også med at tage den af, det gik knap så godt! Her er vi så i skyggen med vores øl...kom vi skal ha en kold...hvorfor er
16 timer siden
1 dag, 7 timer siden
Det bliver aldrig bedre.
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog. Jeg måtte ordne alle 8 klassernes computere idag. Ðe skulle til prøve, og der var næsten ikke en, der ikke havde et problem. 3 stykker stod bag mig, og kiggede på hvordan jeg hurtigt fixede problemet, alligevel kunne de ikke.,jeg blev hurtigt kalde for en legende. · Senere var der en lære
1 dag, 7 timer siden
1 dag, 13 timer siden
Benny Andersen digt jeg gerne vil d...
Jacob Patrick Poulsen
Anti-Jante- Lovprisning: · Du skal vide at du ER noget · Du skal vide at du er ligeså meget som vi · Du skal tro at du er lige så klog som vi · Du skal tro at du er lige så god som vi · Du skal vide om du ved mere end vi · Du skal vide at du er ligeså meget som vi · Du skal vide at du duer til noget · Du må gerne
1 dag, 13 timer siden
1 dag, 14 timer siden
Dagens begivenheder.
Jacob Patrick Poulsen
Så har jeg været inde og snakke med min kontaktperson tidligere i dag og jeg skal også her om lidt spille noget basketball sammen med folk fra mit kollegie. For resten; Er jeg den eneste der bliver i fantastisk humør, når solen skinner og varmen bare fortsætte med at velsigne os? :)
1 dag, 14 timer siden
1 dag, 15 timer siden
Forhåbentligt kommer en stor nyhed ...
Jacob Patrick Poulsen
Så kommer den forhåbentligt store nyhed til, at ske i morgen istedet for i dag. Da det afhænger af et andet menneske og hvad som man siger. Jeg er meget spændt på den nyhed og hvis det går, som jeg håber er jeg også klar til, at dele den herinde i morgen. :)
1 dag, 15 timer siden
1 dag, 17 timer siden
Det går faktisk ret godt
nillepoulsen
Okay. Det går faktisk ret godt i mit lille, rodede hoved for tiden. Eller det vil sige, tankerne flyver, som altid, men føler i det mindste, de er mere positive for tiden. Det er skønt. · Jeg savner kæresten, som arbejder med fuld skrald pt. Ungerne savner ham også. Men heldigvis havde vi en mega dej
1 dag, 17 timer siden
2 dage, 8 timer siden
Begivenheder i dag og i morgen. :)
Jacob Patrick Poulsen
Så fik snakket med min far her for lidt siden i telefonen, fordi jeg kan godt lide, at lave ugentlige opdateringer med mine forældre. For at holde en konsekvent kontakt med dem. · Så skal jeg i morgen også ind og snakke med min kontaktperson. · Nyheden jeg har været lidt hemmelighedsfuld om er, at jeg f
2 dage, 8 timer siden
2 dage, 10 timer siden
Kan (måske) afsløre en stor nyhed i...
Jacob Patrick Poulsen
Hvis alt går efter planen i morgen, så kan jeg der afsløre en god nyhed. Denne nyhed er dog lidt afhængig af et andet menneske, så jeg håber at han kommer med den nyhed jeg regner med, at få. Jeg vil ikke lyde alt for selvglad, men efter hvordan vores samtale gik i fredags, så regner jeg med, at det
2 dage, 10 timer siden
2 dage, 11 timer siden
Et digt jeg overvejer at uploade.
Jacob Patrick Poulsen
Under en af dine negle: · Kryber ind under en af dine negle, · trækker din kropsvarme · som et tæppe omkring mig. · Lytter til musikken i din puls · og vrikker med øjnene. · Indtil du tilfældigt · svinger hånden hen over dit hår, · og jeg i en nænsom bue · svæver tilbage i Hverdagen.
2 dage, 11 timer siden
2 dage, 14 timer siden
Uden nåde
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, kilo'ene ryger stadig af mig, en efter en. Jeg er opsat på det, sammen med min nye doktrin "if you cant join them, beat them" - jeg går uden nåde efter at give folk smæk i diskusioner, ved at tage folks svage argumenter og sætte det op imod videnskabelig fakta. · Jeg er klar til at give a
2 dage, 14 timer siden
2 dage, 14 timer siden
En hel sindssyg travl weekend...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg kan lige så godt sige det som det er. Jeg er smadret og min krop føles som en gammel kones. Jeg er øm øm øm. Jeg er også rød som en reje, men mere om det senere. · Det har været en LANG weekend. Lørdag var jeg med M i Jylland, vi kørte klokken 7.30 om morgenen og var først hjemme ig
2 dage, 14 timer siden

Nytilkomne dagbøger

20 dage siden
At rejse sig igen
Iben Kierkegaard (Circle)
Det hele ser ualmindeligt håbløst ud til tider, det kan virkelig se ufattelig sort ud. Det har det gjort i perioder de sidste 10 år. 10 år, som har bu... [...]
20 dage siden

Populære dagbøger

12 dage siden
En god nyhed. :)
Jacob Patrick Poulsen
Så fik jeg i går en god nyhed. Det viser sig, at min storsøster (hende jeg skal besøge i USA) og hendes mand kommer hjem til jul. Så det har de allere... [...]
12 dage siden
11 dage siden
utroligt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg ser noget melodi grandprix, - utroligt, at den ringste sang er ved at vide ved halv tid..israel. en typisk stupid feministisk sang, ... [...]
11 dage siden
10 dage siden
Et visit til Danmark's Stonehenge.....
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg ved ikke om i ved dette, men på Lolland ligger der sådan et sten figur kunstværk ved navn Dodekalitten, som de betegner som Danmarks ... [...]
10 dage siden
8 dage siden
Når enden er go
Søren Sørensen (thevoid)
Idag har jeg været hos tandlægen og blive undersøgt i kæften, de har haft et hårdt liv, det er aldrig rart at være ved tandlægen når man er mig, ikke ... [...]
8 dage siden
8 dage siden
To dødsboer
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg er godt nok rimelig brugt i dag. Søndag var vi i Horsens og tømme et loftrum med opbevaring efter min svigermor. Det var alt som hun ikke havde ta... [...]
8 dage siden
4 dage siden
Solen skinner på den anden side
Tukanen
Udefrakommende påvirkning kan medføre lidt af hvert. I dette tilfælde et lille skriv inspireret af andres skriblerier... med en efterfølgende lyst til... [...]
4 dage siden
10 timer, 6 minutter siden
Efterløn nej tak
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej dagbog · Så er det bestemt ... jeg bliver på arbejdsmarkedet til jeg er 67 år, jeg har fået udbetalt min efterløn.. · Så spøger du måske hvorfor ? ? J... [...]
10 timer, 6 minutter siden
1 dag, 17 timer siden
Det går faktisk ret godt
nillepoulsen
Okay. Det går faktisk ret godt i mit lille, rodede hoved for tiden. Eller det vil sige, tankerne flyver, som altid, men føler i det mindste, de er mer... [...]
1 dag, 17 timer siden