Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

16 timer siden
Svenskeren
Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen)
Den sommer ryger vi fede og danser på tagene. Nogle gange er jeg så skæv, at jeg glemmer mine sko. Flere gange spankulerer jeg gennem dagen på bare fødder. Der er kun os to og København. Og han er så smuk. Og vi griner. Så meget at jeg glemmer at tage på arbejde. Fordi alting er ligegyldigt. Når jeg
16 timer siden
1 dag, 7 timer siden
Jeg er blevet vegetar...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Ja. Det kommer nok som en overraskelse, men jeg har sagt farvel til kød i denne måned og for fremtiden. Dette er måske et chok for nogle, fordi jeg ofte har talt om, hvor meget jeg elsker kød. Det er stadig tilfældet. Jeg har ikke noget problem med at spise kød eller andre mennesker, d
1 dag, 7 timer siden
1 dag, 11 timer siden
forfatter navn
Jesper Bpmberg Mikkelsen (jebomik)
så har jeg efter et lidt for lang tilløb lagt et en billet en på et forfatter navn så nu må vi ser om om jeg flyvefærdig eller jeg styrter ned med ordentlig brav men hvis jeg skal gå ned så kan vi lige så godt gøre med stil · det kan som ordblind være en af de mest grænseoverskridende handlinger man k
1 dag, 11 timer siden
1 dag, 14 timer siden
Det gode sted
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - ellers the good place season 3, - jeg kan se, at den skulle være udkommet nu på den engelske netflix. Jeg har været igang med at se så meget på netflix, og brugte min ferie uge til at se løs af et par andre serier. mm, kan jeg mon stadig få gang i nogle popkorn. Jeg vil jo ikke begynde
1 dag, 14 timer siden
1 dag, 19 timer siden
Som det er
Kenny Raun (thejester)
Hej Dagbog, - Jeg har en lille pause lige nu. så derfor kan jeg lige nå at skrive lidt. Jeg siger tingene som jeg ser dem, og har svært ved at lade være, når jeg er sikker på, at jeg har ret. Selvfølgelig, på et tidspunkt forstår jeg også, at nogle kan være så tykhovedet, at de bare ikke vil høre. h
1 dag, 19 timer siden
2 dage, 9 timer siden
Din forbudte frugt
Ungdommens_alter
Du kigger mig i øjnene. Alt det som jeg ikke vidste før jeg mødte dig. Dine pupiller, der penetrerer mine. Knepper mig. Lige her foran alle. Ydmyger mig. Jeg bider mig bare lidt i læben. Vreden bliver udskilt i en skambidt underlæbe. For jeg ved, at uden dig er jeg intet. Jeg vil aldrig være en pers
2 dage, 9 timer siden
2 dage, 12 timer siden
Humør
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære dagbog · Ja nu skal det være tid til at skrive lidt dagbog . · Det er godt at have skrevet en bog for så kan folk der læser den, fornemme lidt hvad jeg går og tænker på. Apropo . Går og tænker på!. · Jeg tænker lidt over hvad folk synes om mig . · For jeg er en glad og smilende person , men hvad mener
2 dage, 12 timer siden
2 dage, 14 timer siden
Den Mekaniske Krop
Ungdommens_alter
Vågner hver dag og har det sådan. Min sjæl græder. Den råber efter hjælp. Jeg græder indvendigt. · Men der kommer et tidspunkt, hvor den overdøves. Den overdøves af kroppens mekanik. Den tager over. Spærrer sjælen inde. Græder videre i det fortrængte og skjulte, indtil den igen bryder fri. Indtil da l
2 dage, 14 timer siden
2 dage, 15 timer siden
Papegøjen
Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen)
Vi knepper som kaniner. I to uger knepper vi ungdommen og rastløsheden væk. I fodenden af min seng. Han kommer hurtigt. Næsten hurtigere end han kan komme ud af døren. Jeg kalder ham vulkanen. Han ligner Jonny Depp. Når han ligger der. I mit stribede sengetøj. Ung og smuk med sine mørkebrune øjne. S
2 dage, 15 timer siden
2 dage, 15 timer siden
Fredericiafisse
Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen)
Han tog mit hjerte. En sensommernat i August. Imens markerne spredte den velkendte lugt af gylle, spredte han mine fregnede ben. Man kunne alligevel ikke lave andet end at bolle eller gå i Brugsen. Jeg var lykkelig. Så lykkelig at jeg ikke magtede at overgive mig til natten, fordi dagen var bedre. J
2 dage, 15 timer siden
2 dage, 15 timer siden
Hundige Storcenter
Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen)
Vi drikker kaffe i Hundige Storcenter. Sammen med resten af pøblen. Hælder du dine dagpenge ned i halsen. Jeg hader Hundige Storcenter. Jeg hader Hundige og hele proletariatet. Og Bilka. Gud hvor jeg dog hader Bilka. Vi køber billigt hakket kød og frostkartofler. Ligesom alle bistandsklienterne. Ing
2 dage, 15 timer siden
3 dage siden
Marmelade
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg havde lige en uåbnet marmelade med hjem til mine forældre. Jeg spiser det ikke, men en pige jeg datede havde den med. Jeg ser hende nok ikke igen, og da jeg aldrig smider noget der er helt nyt ud, så tænkte jeg, at jeg ligeså godt kunne give den væk. Heldigvis havde jeg da en af af
3 dage siden
4 dage siden
70 kilo
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, så nåede jeg de 70 kilo's målet, for min livsstilsændring. Jeg regner med at sidde lidt fast der, men ville gerne lige smide 5 kilo mere. Det eneste er, at jeg ikke længere ser tyk ud overhovedet, fordi de mange kilo jeg stadig har for meget sidder så godt fordelt. 10 kilo mere ville ikk
4 dage siden
4 dage siden
Digtsamling
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære dagbog · Min digtsamling er kommet med posten idag så den kan også købes hos mig. Den koster 149,95 . Der er flere , så kan købes bestilles hvis det har interesse . Den kan også bestilles ved Forlaget mellemgaard . · Den er blevet rigtig flot og er mega stolt og vil gerne takke Forlaget mellemgaar
4 dage siden
5 dage siden
debat kanal
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg har igår oprettet en subkanal under min youtube kanal. En debat kanal, hvor jeg vil tage fat i ateisme, og andet der trænger til at blive taget op. F.eks hvordan man debatere uden logiske fejlslutninger. Jeg blev inspireret til et lille emne gående på håbet. Er håbet godt? jeg ved
5 dage siden

Nytilkomne dagbøger

2 dage, 14 timer siden
Den Mekaniske Krop
Ungdommens_alter
Vågner hver dag og har det sådan. Min sjæl græder. Den råber efter hjælp. Jeg græder indvendigt. · Men der kommer et tidspunkt, hvor den overdøves. Den ... [...]
2 dage, 14 timer siden
2 dage, 9 timer siden
Din forbudte frugt
Ungdommens_alter
Du kigger mig i øjnene. Alt det som jeg ikke vidste før jeg mødte dig. Dine pupiller, der penetrerer mine. Knepper mig. Lige her foran alle. Ydmyger m... [...]
2 dage, 9 timer siden
2 dage, 15 timer siden
Papegøjen
Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen)
Vi knepper som kaniner. I to uger knepper vi ungdommen og rastløsheden væk. I fodenden af min seng. Han kommer hurtigt. Næsten hurtigere end han kan k... [...]
2 dage, 15 timer siden
16 timer siden
Svenskeren
Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen)
Den sommer ryger vi fede og danser på tagene. Nogle gange er jeg så skæv, at jeg glemmer mine sko. Flere gange spankulerer jeg gennem dagen på bare fø... [...]
16 timer siden
9 dage siden
Eksamensangst og mit nyeste crush
Merida Dunbroch (Tanketyven)
kl. 23.38 · Jeg skal til eksamen imorgen, og jeg er rimelig nervøs, selvom jeg ikke burde være det. Det er en gruppeeksamen, og jeg har rimelig godt sty... [...]
9 dage siden
21 dage siden
Nytårsaften - 2018
Jeppe Hove-Nyborg (Jeppehn)
Så er dagen kommet. Den sidste dag i 2018. Så jeg vågnede op kl. 9:34 om morgenen, hvor jeg startede min da ud med at spise en beduin A38 med mysli og... [...]
21 dage siden
2 dage, 15 timer siden
Hundige Storcenter
Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen)
Vi drikker kaffe i Hundige Storcenter. Sammen med resten af pøblen. Hælder du dine dagpenge ned i halsen. Jeg hader Hundige Storcenter. Jeg hader Hund... [...]
2 dage, 15 timer siden
2 dage, 15 timer siden
Fredericiafisse
Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen)
Han tog mit hjerte. En sensommernat i August. Imens markerne spredte den velkendte lugt af gylle, spredte han mine fregnede ben. Man kunne alligevel i... [...]
2 dage, 15 timer siden
10 dage siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæmper
Merida Dunbroch (Tanketyven)
kl. 16.11 · Jeg gør mig virkelig mange tanker om hvordan vi kan passe bedre på miljøet, og hvordan vi sikre os at jorden ikke går under lige om snart. · D... [...]
10 dage siden
10 dage siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbroch (Tanketyven)
kl.15.20 · Jeg er bange for at dumpe. · Jeg er bange for ikke at være god nok. · Jeg er bange for at være en kvinde i et mandefag. · Hvem beslutter egentlig a... [...]
10 dage siden

Populære dagbøger

8 dage siden
Daglig snak om vægttab
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg bliver næsten hverdag spurgt om, hvor meget jeg dog har tabt mig, og hvordan jeg har kunnet gøre det. Folk synes det er utroligt, og... [...]
8 dage siden
2 dage, 15 timer siden
Hundige Storcenter
Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen)
Vi drikker kaffe i Hundige Storcenter. Sammen med resten af pøblen. Hælder du dine dagpenge ned i halsen. Jeg hader Hundige Storcenter. Jeg hader Hund... [...]
2 dage, 15 timer siden
11 dage siden
Min hverdag
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære dagbog . Jeg er begyndt at øve mig i at tegne nøgne kvinder . · Det kan blive bedre men det er godt klaret af en ny prøvet synes jeg selv!!!. Den d... [...]
11 dage siden
10 dage siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbroch (Tanketyven)
kl.15.20 · Jeg er bange for at dumpe. · Jeg er bange for ikke at være god nok. · Jeg er bange for at være en kvinde i et mandefag. · Hvem beslutter egentlig a... [...]
10 dage siden
8 dage siden
Din drøm
Romeo Must Die
Jeg ser på dig, mens du sover. Du ligger der, og smiler i din drøm. Jeg tænker på at kravle ind i dig - og møde dig i din drøm. Med min hånd på dit br... [...]
8 dage siden
11 dage siden
Said Mansour...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg er træt af at høre om Said Mansour. · "Han er mistænkt for at være indblandet i terrorangrebene i den marokkanske by Casablanca i 2003.... [...]
11 dage siden
2 dage, 14 timer siden
Den Mekaniske Krop
Ungdommens_alter
Vågner hver dag og har det sådan. Min sjæl græder. Den råber efter hjælp. Jeg græder indvendigt. · Men der kommer et tidspunkt, hvor den overdøves. Den ... [...]
2 dage, 14 timer siden
7 dage siden
Selvpineri eller konstruktiv konfli...
Tantelillas adhd-dagbog
- At bede samlivspartner om en afklaring af langvarigt kompliceret og følelsemæssig opslidende forhold, når man inderst inde på forhånd godt ved, at s... [...]
7 dage siden
9 dage siden
Meant to be uvenner?
MehMeh
Kan det virkelig passe, at der er nogen, man bare er dømt til at blive uvenner med, uanset hvad man gør? Hvor der simpelthen ikke er andet at gøre, en... [...]
9 dage siden
1 dag, 11 timer siden
forfatter navn
Jesper Bpmberg Mikkelsen (jebomik)
så har jeg efter et lidt for lang tilløb lagt et en billet en på et forfatter navn så nu må vi ser om om jeg flyvefærdig eller jeg styrter ned med ord... [...]
1 dag, 11 timer siden