Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

2 timer, 49 minutter siden
Født klar
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg tænker på at finde ham, jeg havde en kort debat med på facebook. Han var så manipulerende, at jeg godt kunne tænke mig at vise, hvad han gjorde til de andre på nettet., Jeg faldt dog ikke i hans manipulation, - men jeg har også brugt lang tid, på at forberede mig på, hvordan man fø
2 timer, 49 minutter siden
1 dag, 20 timer siden
Er trist
Turid Nielsen (Tasma)
Torsdag måtte vi træffe den hårde beslutning at ligge Hubert til at sove. Vi viste godt at det var på lånt tid vi havde ham. Vi valgte, at så længe at han virkede til at have det godt, samt spiste, fik han lov til at blive. Men da det vendte 180 grader på 2 dage, var der ingen anden udvej. Det er bl
1 dag, 20 timer siden
3 dage siden
Ingen kan
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg diskuterede idag med en, der mente at det var helligånden folk kunne mærke, når de var tilstede sammen i en kirke. Jeg kommenterede tørt, at det eneste de kunne mærke, var det samme som folk kunne mærke, når de var til rockkoncert. Det mente han ikke var det samme..men så stik mig
3 dage siden
4 dage siden
Hvis man ikke kan være med dem
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - så kan man knuse dem med ord. Det er så anden gang, at jeg kommer en af dem jeg altid diskutere med til undsætning. Jeg er ben hård, og forholder mig til hvad videnskaben siger, og bruger stattestik imod folk. Jeg er begyndt at tage enhver debat jeg kan komme til. Jeg ved ikke hvorfor
4 dage siden
5 dage siden
æsel ryg og hunde røv
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - lige et lille hurtigt indspark på min dag. Jeg sad til pause, da en af de religiøse begynde at forklare , at man på æslets ryg ville kunne se et billede af "vor herre" med hendes ord ,- og at det var fordi den engang havde båret på ham..hehe..så var jeg lynende hurtig, - imens jeg grin
5 dage siden
11 dage siden
Kære far ❤️
Musenmia
Kære far idag er dagen hvor du skulle have været fejret, jeg savner dig så utrolig meget selvom det næsten er 13 år siden du forlod denne jord så er du stadig i mine tanker. Jeg er sikker på at du kigger ned på din dejlige kone og dine børn du skal vide at jeg i hvertfald er stolt af at du var/er mi
11 dage siden
12 dage siden
Så skal der løbes
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Så er det idag jeg stiller op til motionsløb. Sammen med alle de andre, - jeg stiller op for at teste mig selv, fordi man har undervurderet mig og min vilje. Jeg stiller op som ham gameren, man tror ikke kan være i træning, fordi de ikke har fattet, at det at spille computerspil også k
12 dage siden
13 dage siden
video
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg fik lige blå skærm før, da jeg var ved at skrive min dagbog, - så jeg opdatere den lidt løbende indetil jeg er helt færdig med at skrive den. · sagen er den, at jeg har lavet min video nr 3 til min debat kanal. så har jeg også svaret på en del debat tråde omkring religion. for jeg s
13 dage siden
15 dage siden
Danse dag
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg danser bedre og bedre i dance central spillet i VR. Synd man ikke kan vælge anden musik end det der er med i spillet. Jeg var tæt på at ha smidt de 77 kg her i morges..må se om jeg ikke kan nå et par hundrede gram mere i dag. Der var en der råbte efter mig den anden dag, - så jeg r
15 dage siden
16 dage siden
Jubilæum efter Finlands VM-titel
Nahkuri Markku (Dyppepennen)
Jeg var i jubilæumsstemning endnu dagen efter, at Finland havde vundet VM-titlen i ishockey. Jeg besluttede at gøre glæden fuldkommen og besluttede at støvsuge lejligheden før min kone vågner. Men støvsugeren ville ikke være med på festen, den sat sig i hak bag rynkerne af gulvtæppet. Jeg hev i slan
16 dage siden
16 dage siden
Haptisk VR dragt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, som du ved er jeg all in på vr. Jeg danser og boksetræner osv for tiden, men en ting har vagt min interesse, og det er en haptisk VR dragt. Den bliver nok for dyr for mig i starten, dvs de næste par år..men derefter,..jeg håber på jeg engang har sådan en. Hvad gør dragten? Se filmen read
16 dage siden
18 dage siden
Ingen følelser, der er fred.
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog. Det har været en begivenhedsrig dag. Især da jeg besøgte makerspace. De havde købt en oculus quest, og fået den for et par dage siden..selv har jeg fået min rift s for omkring en uge siden. De snakkede om VR, heh..mit vidensområde..også kunne jeg ellers dupere dem med lidt ekstra viden..
18 dage siden
19 dage siden
Valg til EU.
N. Damgaard
%90%%Hej. · Det er nu gået et par dage siden der var valg til EU. Hvor er vi heldige at vi har stemmeret og er vi utilfreds med politkerne kan vi skifte dem ud. Jeg stemte som jeg har ret til, og pligt til.Og jeg stemte efter mim overbevisning. jdet højest man kan komme i vort samfund er at blive tilf
19 dage siden
20 dage siden
Dagbogsblad fra det yderste land.
Søren Yssing (Per Nilen)
1/3 2019. · Godmorgen. Dagbog igen! Den mørke klare himmel er fyldt md forår og forårsfornemmelser. En hvidglødende atomsol har illuderet eksploderende brintbombe hele den udslagne dag, og min stue var her i eftermiddag så strålende oplyst som i sin tid Hiroshima . Flaksende drømmebilleder huserede h
20 dage siden
21 dage siden
Danser mig videre i form
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, så har jeg købt mig et danse spil til VR. Her skal man synkron danse med en af 5 forskellige danse figurer. Det lykkes mig lige før, at ende på en 7 plads på en rangliste ud af over 500 mindst..sikkert flere, men jeg ender aldrig under top 500 i det mindste. Musikken denne gang var "pump
21 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

12 dage siden
Så skal der løbes
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Så er det idag jeg stiller op til motionsløb. Sammen med alle de andre, - jeg stiller op for at teste mig selv, fordi man har undervurde... [...]
12 dage siden
11 dage siden
Kære far ❤️
Musenmia
Kære far idag er dagen hvor du skulle have været fejret, jeg savner dig så utrolig meget selvom det næsten er 13 år siden du forlod denne jord så er d... [...]
11 dage siden
1 dag, 20 timer siden
Er trist
Turid Nielsen (Tasma)
Torsdag måtte vi træffe den hårde beslutning at ligge Hubert til at sove. Vi viste godt at det var på lånt tid vi havde ham. Vi valgte, at så længe at... [...]
1 dag, 20 timer siden