Godt det er fredag....

Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Jeg har taget de nye piller i dag igen. 20 mg kl. 7.30 og igen kl. ca. 12.00. Der var ikke umiddelbart nogen stor mærkbar effekt, men alligevel kunne jeg mærke da virkningen aftog. Det begyndte lidt allerede i Brugsen, hvor jeg kunne mærke følelsen af overload og behovet for trække mig lidt i baggrunden, og da jeg kom hjem og fik sat mig ned blev jeg træt. Og overvældet. Og lidt grådlabil. Og følelsen af ikke at kunne magte og overskue noget. Og så fik jeg menstruation.
Det positive: Jeg har slet ikke haft pms følelse hverken i dag eller de foregående dage (før nu). Så pillerne virker vist lidt, selvom det nok godt kan blive bedre. Måske højere dosis.
Det negative: Jeg bliver udbombet når pillernes virkning udløber. De løfter mig måske, men jeg kan ikke rigtig se det lige nu. Og jeg kan ikke rigtig overskue at være alene på fronten her den næste uge... Men, well - der er jo piller i skabet til igen i morgen :-)

Anyways, medicinen fjerner jo ikke min følsomhed især overfor personlige issues, og snakken med Anders i dag var en udfordring. Det er aldrig sjovt at udbashe sin chef bag hans ryg. Især når de moralske tømmermænd rammer, og man indser, at samtalen ikke er slut, og den med sikkerhed ikke bliver mindre akavet med tiden. Ikke at jeg ikke havde god grund og ret til den samtale, men det er bare aldrig sjovt at have kedelige samtaler hængende over hovedet. Så menses og medicineffektens ophør er nok ikke den eneste grund til mit lidt tungsindige humør i aften.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Godt det er fredag.... er publiceret 21/04-2018 00:54 af Tantelillas adhd-dagbog.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.