Behovet

Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 4 dage siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 9 dage siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 8 dage siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Nogle gange, er det behovet der tager over.
Behovet for at skrive, behovet for at få lukket op for ventilerne og lukke alt det ud, som flyder rundt i systemet.

Vores lange, lange stakit skal rettes op. Det er i langt bedre stand end først antaget, så det bliver ikke revet ned lige nu. Det koster kassen at sætte 60 meter nyt stakit, så i stedet bliver der indkøbt lidt nye brædder. Malersprøjten og malingen er købt, herfra er det bare igang.

I haven har vi efterhånden samlet 7-8 Skt. Hans bål i fuld størrelse. Ikke bare små pjat-bål, med rigtige, 3 meter høje bål fyldt med større og mindre kviste og grene. Det rigtig store bål ude på marken, kommer til at ligge i et stykke tid. Det består mest af træstubbe med rødder, som vi har hevet op og som er for tunge til at blive løftet på trailer og kørt væk.

Derudover har jeg gang i gårdspladsen, som er plantet til med blomster i zink-spande fra Ikea. Jeg er total blomster-novice, så selvfølgelig sprang langt størstedelen af spandene for mig, så jeg er igang med at plante de planter om, der har overlevet vinteren. Et par hortensiar er der stadig liv i, et par roser er der stadig liv i, resten bliver enten smidt eller udskiftet med enten jordbær eller lavendel. Kommer i tanke om, at lavendler da vist i øvrigt bedst kan lide sandjord, så det må jeg lige have lavet om. Om igen. Har også en rhodendendron i en zink-balje, håber den springer ud, de er så fine når de blomstre - og kan samtidig hjælpe med at camouflere noget af rodet.

Jeg elsker mit hjem. Jeg elsker at gå og hygge, ordne og rydde op. Jeg kunne sagtens beskæftige ti mennesker i ti uger, udelukkende med vores udendørsarealer.

Vi mangler stadig at grave de sidste dræn (bare små 600 meter), mangler stadig at lægge omfangsdræn omkring vores stuehus, så vi kan få styr på vandet i kælderen. Efter omfangsdrænet vil vi gerne have ordnet gårdsplads. Jeg kunne godt tænke mig fliser og strategisk placerede riste, så de ikke bliver til gene for hestene, arbejdet med hestene, læsning af hestene osv osv. Det koster penge, men puha det bliver så mega godt!

Når gårdspladsen er på plads, skal hele hytten sandblæses, pudses op og have en eller anden kulør. Sandsynligvis hvid! Døre og vinduer skal skiftes, efterfulgt af rens af taget.
Derudover skal det indvendige have en større make-over, så vi kan opleve en vinter med væsentlig mindre kulde om fødderne. Jordvarmen er lagt i jorden, det i sig selv var stort - nu skal det optimeres.

Jeg glæder mig hver eneste dag, og ser frem til dage med rigdom - jeg synes alt koster penge! Jeg har intet imod at betale, og elsker det arbejde der følger med, især når det er noget jeg kan finde ud af! Når jeg ikke forstår meningen eller formålet, så knaser det lidt med at få udført tingene, men så må man lære! Teak har heldigvis flair for det, og har irriterende tit ret i de observationer han gør sig. Han er bedst til projekterne, jeg er helt klart bedst til at gøre alt det jeg gør i forvejen. Jeg sørger for dyrene, passer, plejer, muger, samler æg, ordner heste, passer blomsterne (dem jeg ikke har held til at slå ihjel altså), rydder op, fejer, passer hunde, passer køleskab, vasketøjskurv, æggekunder og hele pivtøjet.

Jeg glæder mig helt ekstremt til at gå på fuld tid pr 1. juli. Jeg er stadig ansat to steder på halv tid, men det lakker nu for alvor mod enden, og jeg er ved at dø af pres. Jeg synes jeg knokler fra jeg står op til jeg vælter omkuld om aftenen og stadig er jeg kronisk bagud. Den kommende fuldtidsvirksomhed er super fleksible og gode til at give mig plads - virksomheden jeg forlader, suger absolut alt hvad jeg har. Det er dælme godt nok hårdt, med alt det jeg også elsker at lave ved siden af. Der er kun 2 måneder i mål herfra. Det bliver så fedt. Jeg glæder mig som et lille barn. Det bliver presset, det bliver svært, det bliver udfordrende - jeg bliver bare en af de mange myrer på gulvet, men samtidig kommer jeg til at lære SÅ meget af det. Jeg kan ikke lade være med at tage hjem med et stort smil på, hver dag.

Den forfærdelige chef er blevet degraderet og en anden har taget over. Hvilken lettelse og helt fornyet stemning på kontoret. Det ærgrer mig helt at jeg skal herfra, omvendt har de godt af en god, bidsk erstatning med erfaring mellem øjnene og som ikke giver sig en milimeter.
Det er helt ærgerligt ikke at kunne følge udviklingen når jeg tager herfra, men sådan må gamet være.

Alt i går, så går det godt. Jeg har travlt - so be it, om to måneder bliver det bedre. Om to en halv måned, står den på to ugers sommerferie.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Behovet er publiceret 03/05-2018 16:10 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.