5 år siden

Ham og hende

Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Jeg har nydt en del af dagen i min kolonihave i dag. Der skal slås græs og luges ukrudt. Sommeren er jo nærmest gået igang!
Min kæreste J er ude at rejse. På fredag besøger jeg hans kæreste P. I går datede jeg L. Og senere på dagen talte jeg i telefon med en virkelig dejligt mand O. Jeg savner ikke J voldsomt meget, men jeg glæder mig meget til at se ham igen. Han er en stor kærlighed og tryghed for mig. Men hvad så med alle de andre?
Jeg føler, at noget er blevet foldet ud indeni mig. Jeg har lyst til at have mange kæreste, mange dybe relationer. Sprede mig og mit indre ud. Og samtidig har jeg lyst til at dem jeg elsker kun skal elske mig. Det er et paradoks.
For nogle uger siden havde jeg et jalousi-anfald. Mine tanker blev stærkt negative, sørgmodige og virkelig tunge. Tristhed og frustration over, at jeg ikke bare kan have J i fred. Sydende jalousi over, at han har en fast aftale med P en gang om ugen, vrede over, at han inviterede HENDE til workshop og ikke mig.
Og andre gange - som i dag - så glæder jeg mig til at mødes med P, jeg glæder mig over de relationer, som jeg opbygger og dyrker.
Nå, men det kommer der nok mere om. Jeg sidder lige nu på biblioteket og nyder, at man kan hænge ud her udenfor åbningstiden. Det er fedt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ham og hende er publiceret 08/05-2018 20:11 af Dansemyg.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.