Det bliver aldrig bedre.

Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
10 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
8 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
8 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
15 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Hej dagbog. Jeg måtte ordne alle 8 klassernes computere idag. Ðe skulle til prøve, og der var næsten ikke en, der ikke havde et problem. 3 stykker stod bag mig, og kiggede på hvordan jeg hurtigt fixede problemet, alligevel kunne de ikke.,jeg blev hurtigt kalde for en legende.

Senere var der en lærer der i 5 minutter prøvede på at få en computer på print hjemme siden. Jeg kom derned, begyndte at taste det ind man skal skrive for at komme på, - til tonerne af " jamen det har vi jo prøvet" den blev ret hurtig tavs, da de så, at jeg lagde et mellemrum med i enden.. så den ikke søgte efter ordene. Og ja, behøver jeg sige at det virkede.

Jeg fixede løs idag, så mine ben er trætte af at gå..men, jeg løste næsten alt..undtagen hende der ikke gemte sin opgave.

Så snakkede jeg med laura fra england..hende der har problemer med en muslimsk svigermor. Vi var enige, nu ramadanen var gået igang, så håbede vi på en riiiiiigtig varm dag. Hun sagde det håbede hun på hvert år.

Min hjælper følte sig skuffet over, at hun ikke kunne løse en enkelt fejl..jeg prøvede faktisk at muntre hende lidt op..for i det mindste holdte hun da en elev væk fra mig, så jeg kunne tage en af gangen..istedet for, at de alle råbte på mig. Det var hun så ikke tilfreds med..det var det bedste kompliment jeg kunne give..hvis ikke vi bare skulle bruge en...jo men alle de andre var ligeså ringe til at hjælpe.

Som sagt, vreden og mit onde jeg vil ud..jeg gar sådan lyst til at skribe noget som forside besked på et dating site..nemlig, " ved at være en rigtig ægte kvinde" som svar på den trans der angreb mig, og blokerede mig fordi jeg spiller computer...på hans spørgsmål om, hvordan man score en sød fyr..you start a game with me, ill fucking finish it.

Jeg leder daglig efter folk at diskutere med, at starte en konflikt med..if you cant join them, beat them.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det bliver aldrig bedre. er publiceret 22/05-2018 22:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.