Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg får stadig den der med, at det er utroligt så mange kilo jeg har tabt. Jeg er bare slet ikke færdig med at tabe mig endnu.

Idag var det 9 klassernes sidste skoledag. Jeg havde regnet med, at de kom ind på gangene som de plejer..men nej, det var udenfor hele dagen. så der ikke blev rodet så meget. Det ledte mig til at tænke på, at min hjælper så sikkert også havde sit barn derude på sportspladsen..så spurgte jeg om, vi ikke skulle gå der ud..det viste sig, at datteren havde haft behov for sin mor, hun var vist blevet ramt i hovedet af en karamel.

Mine minder hjemsøger mig stadig, - det er tortur, som der kun er en vej ud af. Desværre finder jeg aldrig den eftersøgte kærlighed. Jeg forsøger ikke engang mere, fordi jeg har ikke lyst til at få flere sår. Nu står den på at tabe mig, i den forståelse, at det er alle de fiaskoers skyld.

Jeg har iøvrigt bestilt en taske til min mor. Den så ok ud, såååe ..


Heh, en religiøs pige har kigget på mig 4 gange..jeg ved ikke hvad hun tænker, - om hun regner med at jeg er djævlen fordi jeg er ateist. Hun ville ikke turde at diskutere religion med mig :) jeg plejer gerne at give en tørt på, når hun forsøger :) how do i win? well, det er ikke så fair..jeg bruger argumenterne fra de store ateister, - hvilket lidt er som hvis hun troede hun spillede skak med mig, men i virkeligheden kæmper imod kasparov. Jeg har sat mig ind i alle argumenter, og har kørt dem ind daglig i flere år.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget idag er publiceret 29/05-2018 22:38 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.