11 måneder, 15 dage siden

Vikinger på Bakken...

Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
2 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
2 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
4 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
1 år, 8 måneder siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
8 måneder, 28 dage siden
Uafsluttet tekst - proble...
Kianna Kitte...
1 år, 6 måneder siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
5 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
6 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
7 år siden
God bagjul, kælke skade, ...
Kianna Kitte...
4 måneder, 27 dage siden
Hej med jer,

Her i tirsdags var jeg med familien på Bakken og se teater. De opfører stykket Røde Orm ude på friluftsscenen i Ulvedalene. Det er en vikingefortælling og det er ret godt. De har tilsat meget humor, så det var ikke nær så mørkt som jeg havde forventet.

De havde også nogle ret gode effekter, så man bliver revet helt med og udendørs konceptet er da meget hyggeligt. Dog må jeg sige, at jeg stadig bedre kan lide at se teater inde i varme bygninger og ikke ude midt i en skov, hvor man bliver en fri buffet for myggene.

Jeg hørte by the way at ham vikinge-manden "Rasmussen" fra Eurovision var ude og synge sin sang til premieren. Det gad jeg altså virkelig godt have oplevet, det ville have passet perfekt til anledningen.

Vi spiste inde på Restaurant Bøgely før forestillingen, faktisk et yderst lækkert spisested. Jeg kan klart anbefale deres weinersnitzel. Yum!

Jeg ved forresten at Det Ny Teater opfører Phantom of the Opera, igen igen igen. Og jeg gad godt se det, igen igen igen. Men min familie var ikke rigtig friske på det, igen igen igen. Hm. Og ja, det kan være trælst at se det samme stykke igen igen igen, men jeg synes at Phantom, ligesom Cats, er et af de stykker, som man altid kan se. Samtidig forstår jeg godt min families irritation over manglen på mangfoldighed hos Det Ny Teater, for de har altså tendens til at spille det samme hele tiden.

Kunne de ikke opsætte Wicked en dag? Det undrer mig, at de har sprunget sådan en klassisk musical over. Kom ind i kampen, DNT!

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vikinger på Bakken... er publiceret 14/06-2018 14:31 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.