De første år
Camilla Grub...
6 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
7 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
4 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
5 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
8 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
2 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
1 år, 7 måneder siden
Pigsen
Poul Brasch ...
6 år siden
Hej dagbog, - jeg har sat "No easy way out" over, - Rocky Soundtrack. Jeg kunne ikke lade være med at være ærlig. folk siger det er flot, og om jeg ikke er stolt og glad over det. Det er jeg ikke, hvordan kan jeg være stolt af det? jeg kørte mig selv derud! - folk forstår mig ikke. Hvorfor skulle jeg være glad, jeg har ikke blevet mere glad af det, min krop fungere bedre..SO FUCKING WHAT! pardon my french..Det har ikke opfyldt min eneste ønske jeg har for mit liv..og jeg kan ikke være glad eller endsige lykkelig uden.

Ja, jeg har stadig 30 kilo at tabe, men jeg taber ikke modet på det..jeg er som en maskine. I dont bend, and i dont break..enhver retning jeg tager, is on my command.

Min far kommer hjem fra hospitalet idag, efter han havde fået en blodprop i hjertet..jeg kan bedre sige tingene rent ud nu, hvor katastrofen er forbi. Jeg havde min mor med til kolding, hun kender ikke til offentlig transport, og der er jeg som en fisk i vandet..Its logical, og jeg spurgte bare min telefon, så gav den mig hele planen i detaljer..all you need to do, is know how to ask.

someday the world will look up to me, and ask me to save them..and ill whisper, ...no..

der var også en der mente, at han skulle sige god dag til hele aldi, - jeg havde sådan lyst til at råbe tilbage..."bite me"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 30 kilo mærket er publiceret 03/07-2018 16:21 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.