hjerte problemer

Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
2 år siden
Spejle
Marie Martin...
9 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
7 år siden
den første dag år 2013
bondeven
10 år siden
7
Halina Abram...
5 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
10 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
5 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
15 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
9 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
9 år siden
19-03-17
Hannah White...
6 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
8 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
9 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hej dagbog, - Jeg får lige tjekket mit hjerte imorgen..jeg har haft ondt i det, selv efter de 44kg er blevet smidt.

Jeg vågnede en morgen, imens kæresten var der. Hun havde brugt sin dyne som en ekstra hovedpude, selv om hun havde 3. Jeg kunne mærke at hun frøs som hun lå der, så jeg lagde selvfølgelig min over hende..

Snorke båndet er kommet til min far. Jeg bestilte et over wish, og det er så kommet. Kæresten kunne vist også godt bruge et engang, men får nok svært ved at få hende til at tage det på :P - oh well, one can dream.

Kæresten havde lavet noget til mig igen, da jeg kom hjem..inden hun selv var taget afsted til noget. Hun havde snittet et par æbler og lagt dem i vand..og hældt noget lakrids pulver i en kop...som æblerne så kunne dyppes i..ok, - jeg kan så bare bedre lide æbler som de er..også kan jeg ikke spise lakrids, da det kan give mig hovedpine i flere dage..men sød tanke da.

Den anden dag skulle hun til noget spirituelt show...meh, jeg tror ikke på den slags. Anyway, jeg fandt ruten til hende, og hun tog afsted til det. Hun ringede så til mig, da hun var kommet til byen..for nu skulle hun jo finde stedet..jeg havde givet hende de 2 vej navne hun havde brug for, for at finde stedet..anyway, imens hun var på telefonen..brugte jeg så min computer til at guide hende derhen..hun kom så for sent, og var ved at vende om få meter fra hvor det var..for hun måtte ikke komme for sent, havde hun fået at vide..så var det jeg måtte overbevise hende at hun skulle fortsætte..hun havde givet 500 kr for at deltage..de ville være spildte, hvis hun ikke kom..så jeg snakkede med hende om det, at hun jo ikke vidste om hun ville blive afvist i døren, før hun havde prøvet. så jeg fik hende overbevist om, at hun burde prøve..og evt sige, at hun var gået hele vejen, fordi hun ikke tude tage bussen..det var samtidig et feministisk kursus..heh, men hun var glad for, at jeg var der for hende...oh, og få minutter efter, fik jeg en besked fra hende der blot sagde "i am in" :) - Ja, jeg synes det er spild af penge, at gå til sådan noget humbuk..Men kæresten ville gerne til det, så jeg hjælper selvfølgelig..en ting er jo, at man kan være uenige med folk om noget, det gør bare ikke, at man ikke samtidig kan hjælpe dem..et koncept kæresten er ved at lære af mig..at selv om man er uenig, behøver man ikke være uenige på et personligt niveau..hvis man ikke gør tingene personlige.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hjerte problemer er publiceret 31/08-2018 09:07 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.