En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Da jeg satte bilen efter vagten søndag morgen havde jeg problemer med at få lavet en slut rapport !! ( Det er en udskrift fra Taxameteren som skal printes ud, og bogføres efter hver vagt ) Jeg orkede ikke at bøvle med den, så jeg lukkede den ned. Så kunne jeg kikke på det når jeg alligevel skulle gøre bilen rent. Men den ville hverken starte op eller give lyd fra sig. så jeg måtte bide i det sure æble og ringe til formanden. Ham og fruen var på bil messe i Herning så han ville ringe når de var tilbage.
Klokken var 17.10 før han ringede og sagde at de var på trapperne, så jeg skulle bare tage ud til centralen. som sagt så gjort !! Han havde haft et par biler med samme problem så han lavede lige en opdatering på den.
Bagefter tog jeg hjem til min far med bilen. Han ville lige have en rapport om min nat kørsel, nu hvor han havde holdt års første fridag !! Han var godt tilfreds med min indkørsel, selv om det var ikke det han sagde. Men jeg har efter hånden lært hans små sætninger at kende. Hvis ikke andet... Så hører jeg fra kollegaer eller endda kunder, at han er stolt af mig.

Da jeg var færdig hos min far, måtte jeg skynde mig hjem og spise !! Vi har fået en meget dårlig vane, at spise til tv avisen når ingen af ungerne er hjemme..Men det er nu meget hyggeligt !!
Claus gik tidlig i seng og jeg kastede mig over Nikolaj og Julie.. Midt i den medrivende serie slog det mig, guud jeg havde ikke ringet til min søn. En fast aftale hver onsdag og søndag kl. 18.55, og så var kl. 20.30. Jeg greb telefonen og ringede, men han var kommet i seng. Jeg var virkelig ked af det, for det er det eneste krav han har til mig når han ikke er hjemme, og så kunne jeg ikke engang holde den. Men han havde ikke selv kommet med nogle bemærkninger, så hun regnede med at han nok også havde glemt det. Jeg aftalte at jeg ville ringe i dag. OG DET GØR JEG OGSÅ..

Min far havde været uheldig på hans vagt, at ramme en kantsten ved en indsnævring af vejen, så det havde kostet en punktering. Jeg lovede at sørge for at den blev lappet eller at der evt. kom en ny på hvis den var ødelagt. Da jeg stod og tegnede og forklarede hvordan min far ønskede at de skulle skiftes. ( Det er en større videnskab, for han bytter om på dem på kryds og tværs. Noget med belastning og slidtage ) Gjorde dæk manden mig opmærksom på, at den anden i samme side som han havde haft en punktering, havde en udposning !! Det kunne have betydet at den havde eksploderet imens at jeg kørte. Jeg fik det helt dårlig ved tanken pga. at jeg havde været i Billund i morges.
Nå men den punkterede dæk var ødelagt og det var den anden også. Så vi vedtog lige at skifte alle fire om til vinter dæk. Så nu er jeg godt kørende igen.

Jeg har snart en aftale. Så slut for i dag !!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Har svigtet er publiceret 27/10-2003 18:07 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.