Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
2 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
11 måneder, 24 dage siden
Hej dagbog, i dag lavde jeg en ny video på dansk omkring ordet militant ateisme. Dette ord er for mig en slet skjult metode, til at skyde ateismen et voldelement i skuende, som det ikke har. Dette forklare jeg i dybden i min video, hvorfor ateismen ikke lider af, at ha folk på samvittigheden. Ja, kommunister kan være ateister, men det kan liberalister også være..ateisme har ingen andre fundamenter end, at man afviser at der er beviser for, at der findes gud. Ateisme kan lægge oven på alt andet, men det er de underlæggende ismer, der kan give problemer.

Anyway, ikke mere om det her, når det hele er i min video..som er på dansk. Jeg er nu ved at samle materiale til min nytårs tale..den kommer til at tage afsæt i wikiapidias defination på næstekærlighed. Hvordan dette ord ikke har været i højsædet det sidste år+ flere fattige, flere hjemløse, og skæven til alder og religion. Jeg vil selvfølgelig krydre min tale med lidt statestikker..jeg komme nok til at skrive det meste af den imorgen..og den 25. Bruger jeg så igen mit købte video redigerings program, til at klippe noget sammen..

Jeg vil også tale lidt om mit vægttab på 65 kilo..og at jeg går efter at tabe de 80 kilo i alt.

Selvfølgelig vil jeg også i år sende et på hilsner..som sikkert bliver til dem, som igen og igen kommer ud og skal arbejde som gratis arbejdskraft til handsbutikkerne..dem som aldrig alligevel får chancen..men alligevel skal høre på, at de bare er dovne og ikke ønsker et arbejde. Så ryger der nok en hilsen af til min x chef, og eleverne på skolen.

Som sagt, jeg skal lige brainstorme lidt, så det hele bliver bundet sammen..så skal jeg øve mig i kamera tale..for jeg har jo de takes jeg ahr lyst til..også lave mit manus i stik ord.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dansk video er publiceret 24/12-2018 00:20 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.