snart fødselsdag

haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
14 år siden
Hej dagbog, - så fylder jeg snart 42. Har sat "More Than Anything" over, med jacob bellens. Sådan har jeg det. Jeg mødte 3 gutter igår i et spil, og fik 3 nye spille venner der. Det lykkes os at komme igennem flere missioner, med lethed. Jeg prøvede at fylde alle pladserne på enterprise rumskibet. Vi fungerede som en velsmurt maskine.

Blev spurgt om jeg havde fundet en ny pige, af en kollega..Nej, desværre. Det er svært at finde en, der er god nok, og ikke er alene, fordi hun er mental syg. Som sagt, hvis jeg ikke kan hjælpe dem ud af deres illusioner, så er der intet håb om, at de kan blive bedre..og derfor ikke gode nok.

Jeg fixede en chromebook idag. Jeg må indrømme, jeg ser folks mentale tilstand som software, der burde kunne erstattes med andre måder at tænke på, hvis man kan komme igennem med, hvor deres software går gal.

Det ender med, at jeg har en lang venneliste..så jeg kan altid forsvinde ind i VR, og være påskønnet der. Der er desværre snart klasse fest igen..25 år siden vi havde sidste skoledag. Skal jeg tage med? jeg ved det ikke, for det er gerne noget..hvad har du opnået, hvor mange børn..og jeg har intet af det. Jeg har min frihed.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget snart fødselsdag er publiceret 20/02-2019 09:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.