Flere folk

Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 2 dage siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Hej dagbog, - Jeg har fået flere og flere venner på VR. Folk der gerne vil spille sammen med mig igen. Det sker næsten hvergang jeg går ind i et multiplayer spil. Jeg har spillet med hende fra usa et par gange nu, ikke at hun er på så tit. Jeg bruger mit "Dagonet" navn. Dagonet, the jester.

Jeg trænger allerede til ferie igen, min energi er brugt op. Jeg er mentalt træt, men jeg har stadig så mange ting jeg mangler at gøre, så mange ting jeg drømmer om at sætte igang. Weekenden skal bruges på at smide de kilo, jeg fik taget på i løbet af ugens løb.

Jeg fik hjulpet nogle stykker idag på jobbet, - et par af lederne har de sidste par dage sagt til mig, at de ikke ville kunne undvære mig. Jeg ved, at alle kan undværes. Jeg har dog en ting, som andre hjælpere ikke har..evnen til at kunne snakke med folk. en ting jeg bruger, når jeg skal..men tit når jeg er hjemme gider jeg ikke..og alligevel, så ender jeg stadig med flere gamer venner.

Jeg blandede mig i en samtale igår, omkring VR, - inde i VR. I den biograf lobby der er. Jeg overhørte nogle snakke, og mente jeg havde noget at bidrage til samtalen med. Jeg har før i tiden bare holdt mig til mig selv..også fordi jeg bare ikke gider folk..men, emnet var et jeg vidste noget om, og som betyder noget for mig.

Jeg lavede en video omkring den biograf jeg kan sidde og se mine film i..og lagde den op på min kanal.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Flere folk er publiceret 01/03-2019 13:03 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.