20 år siden

Jeg er såret, ked af det og skuffet

Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
14 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
En træls fredag
David Hansen...
19 dage siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
2 måneder, 5 dage siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg tog min søn med fingrene i kage dåsen, som man siger. Han har været i min Taxa pung og havde taget flere hundrede kroner. Jeg havde på fornemmelsen at det var sket før, men da jeg ikke havde taget ham på fersk gerning, kunne jeg ikke handle før. !!
Jeg tog en lang snak med ham, fortalte at han sårede mig og at jeg blev meget ked af det. da jeg spurte til hvorfor sagde han - at en af de andre fik flere lomme penge med når han var på weekend..Og det syndes han var snyd.. Jeg forklarede ham at det hang nok sammen med at den unge mand er lidt ældre en min søn, plus at han får pension og har der for flere penge end de andre på stedet.

Før han flyttede hjemme fra havde vi også problemet. Men den gang var det pga. rygning !! Han mente at det var sejt at begynde at ryge pga. af en af de andre han gik i klasse med gjorde det.
Nu er vi begge rygere her hjemme. så det er svært at være et forbillede til ikke at ryge !! Problemet den gang lå i, at da vi ikke kunne få ham til at indse at det var en dum vane begynde på. Sagde jeg - okay men det skulle være under " kontrol ".. Dvs. at han ikke måtte ryge på hans værelse, og at der skulle være en aftale om hvor mange cigaretter han skulle have om dagen. Da han tidligere havde gemt cigaretter i alle mulige steder for at skjule det for os.. Jeg var bange for at det kunne gå galt en dag !!
Men han brød aftalen flere gange. Han tog penge fra os til at købe flere cigaretter, stjal cigaretter fra os, venner og familie. og da han havde lavet en brandmærke i hans seng sagde jeg stop.. Sagde til ham. At når han ikke kunne over holde de aftaler der var lavet. var han ikke gammel nok til at ryge..
Vi havde flere gange Straffet ham, (Jeg bryder mig ikke om ordet straffet ) med at når han havde overtrådt " reglerne " havde vi sat andre begrænsninger, plus at han havde fået lov til at betale de cigaretter tilbage som han havde taget.. For mig er det at stjæle og at lyve de største synder, det har jeg også prøvet at lære mine børn. Problemet ligger i at han ikke kan forholde sig til ret og vrang. Han forstår ikke at konsekvenser som " almindelige " børn, kan ikke forholde sig til dem.

På et tidspunkt ringede hans far til mig. Han var ked af at skulle have ødelagt de weekender han havde sammen med ham, pga. at han havde taget ham i at ryge. Det gav en masse konflikter og uro som han var meget ked af, nu når han ikke havde ham så meget. Plus at da han bor ude på landet, er der en større brandfare hvis han røg et eller andet sted i smug. Det kunne jeg selvfølgelig godt forstå, og vi blev enige om at vi ville prøve at give ham en chance mere. Men under faste rammer !!
Det har også kørt rigtig godt. Han har overholdt de regler vi har sat .Og stedet hvor han bor, har også fundet en ordning som der passer ind der.

Jeg skulle have været på arbejde her til morgen, men da jeg stod op " kl. 03.30 " havde han ikke sovet endnu. Jeg havde sagt til ham at pga. det han havde gjort, kunne han ikke være sammen med hans lille veninde han har, her i dag.. Og det er helt klart det der spøger inde i hovedet på ham. Så måske har jeg ramt et eller andet alligevel !! Jeg har tidligere været ude for at han er stukket af hjemme fra, når han ikke kunne overskue de konsekvenser det havde givet efter at han havde trådt ved siden af. Pudsigt nok har han et par gange taget ind på politi stationen. Jeg har aldrig fundet ud af hvorfor.. Måske fordi, at de skulle hjælpe ham imod den store stygge mor, der ikke accepterede at han løj eller stjal..
Jeg er bange for at når jeg er ude af døren vil han stikke af, så derfor har jeg ringet og forklaret situationen til min far og sagt at jeg bliver hjemme denne weekend.

Det gik som jeg frygtede inde på sygehuset. Jeg måtte holde hende i begge hænder for at hun ikke skubbede lægen væk. Et under at hun ikke sparkede ham !! Bagefter kunne hun godt se det sjove i, at når hun engang skulle føde et barn, hvordan de stakkels jordmødrene og sygeplejersker måtte have en sikkerheds afstand for ikke at få en på låget..Hun græd og rystede over det hele, lægen kikkede lidt. men jeg havde sagt hvordan hun havde det med sådanne undersøgelser !! Der vil gå 2 - 3 uger før at der kommer svar på prøverne..

Jeg har lige været nede og kikke til min søn. Han sover !! Måske fordi at jeg sagde at jeg blev hjemme i dag.. Der skal nok komme nogle problemer senere i dag. Når jeg ikke vil lade mig overtale til, at han må tager på besøg !! Men det må jeg tage med..

Jeg læste engang en der havde skrevet - At " normale" børn har man kun til låns. Men et handicappet barn, har man hele livet.. det er nok ikke helt forkert. Jeg kan i hvert fald mærke at jeg har en helt anden grænse tærskel over for min søn. og en større beskyttelses trang !! Det er noget jeg skal være meget opmærksom på i forhold til de andre af børnene. Så de ikke føler at jeg gør forskel på dem.

Nå men nu er jeg jo vågen og frisk. Det er nok kun til at der kommer liv i resten af huset !! Håber at resten af weekenden kommer til at gå bedre end den er startet !!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg er såret, ked af det og skuffet er publiceret 01/11-2003 05:32 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.