6 måneder, 2 dage siden

første debat video

Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
3 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
7 år siden
Juletid
Gittepigen
7 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
5 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
4 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
5 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
3 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
7 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
4 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
7 år siden
Hej dagbog, - så fik jeg endelige taget mig sammen til at få lavet mig min første debat video til min nye side kanal. Jeg skal prøve at lave mine video'er på stik ord, for at undgå at læse alt for meget op. Problemet er tit, at jeg ellers ikke får sagt det jeg vil..det er nemmere at debatere når der ikke er kamera på. Jeg ved ikke hvorfor, men når jeg er alene, uden et spil..så er det anderledes..uanset hvor meget jeg så er inde i emnet.

Den første video kaldte jeg for "hvorfor provokere" - hvilket er noget jeg går ind for. anyway, jeg vil åbne et openoffice dokument, og starte på at skrive en ny tale..så må jeg se, om jeg så bagefter kan kåge den ned til stikord. Der er flere emner jeg kunne tage hul på, - sådan et argument som "det er naturligt" - er et af de mest tåbelige argumenter jeg høre..kræft og andre sygdomme er også naturlige, betyder det, at naturligt pr defination er godt?

Nå, nu fik jeg et hæve sænke bord til min assistent, - hendes bord var vigtigere end mit, selv om jeg blev spurgt om jeg ville ha et hæve sænke bord. Hun havde det ringste, og derfor var det logisk for mig, at det var hendes der skulle erstattes. Jeg ved nogle tager det som et tegn på, at jeg gjorde noget godt..men det var ikke det der var meningen..det jeg gjorde, gjorde jeg fordi min logik dikterede det.

Jeg har så for sjov, taget hendes stol, og sat lidt væk..og sat en meget lille taburet ved hende enorme nye bord. bordet er sat så den lige er lidt for høj..bare så¨hun kan føle sig lidt lille..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget første debat video er publiceret 13/05-2019 20:59 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.