Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
4 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Jeg ved godt at man ikke kan tillade at brokke sig om vejret, men jeg synes dæleme at det er varmt at arbejde i haven med den temperatur Men som jeg plejer at sige " hvis man KUN har vejret at brokke sig over, så har man det i bund og grund godt."
Vi er langt om længe kommet i gang i haven. Overordnet set er det blevet mere overskuelig. Claus har lagt flis i bedene, og klippet det meste af hækken. Oveni er han gået amok med krydderurter. Mener at vi talte det til omkring 14 forskellige. Dertil kommer 3 Chilliplanter af forskellige styrke, som de eneste jeg står for. Vi har også et stort kristtorntræ som (jeg har vedtaget) må lade livet, men den må vente i første omgang. Vi skal i nærmeste fremtid have malet taget, så der skal lige friseres lidt af et par piletræer. Men med lidt kvindelist så ordner Claus også det. Jeg skal bare hente stien og den store grensaks, og uha da da og så kommer Claus springene. Det er alt for farlig. Nu skal jeg...

Det er ikke helt forkert at kalde mig lyssky. Psykisk fungerer jeg bedre om aften og natten. Sådan har det altid været! Skal til at arbejde fredag og lørdag nat igen, og det glæder jeg mig faktisk til. At der så er flere drikfældige kunder end om dagen, er helt okay. Så længe de opfører sig ordentlig, som de fleste gør, så gør jeg også ;-)

Vi er i disse dage barnepige for den ældste af drengene og hans søde kærestes franske bulldog. Det er en sød lille charmetrold, men det bliver ikke sådan en vi skal have næste gang. Jeg har set mig lun på en hvalp der er blanding af en Berner sennen og labrador, meeeeen den mener Claus er lige til den store side. Hmm... Måske skal jeg hente stigen og grensaksen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lyssky element er publiceret 17/07-2019 23:19 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.