Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
5 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
6 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
6 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
7 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
2 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
6 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
2 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
4 år siden
Stemme
Halina Abram...
3 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
1 år, 10 måneder siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
5 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
7 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
4 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
1 måned, 6 dage siden
Vent på mig
Halina Abram...
3 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
5 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
6 år siden
Hej dagbog, - længe siden sidst, - men jeg har droppet WoW spillet. Jeg har droppet alle mine venner derfra, - jeg tænker stadig på spillet, min figur der har opnået så meget, og de mange folk jeg har spillet sammen med, - hvoraf de fleste for længst er stoppet.

Jeg er i stedet kastet mere og mere ind i swgoh spillet, -. jeg er officer der, og guild lederen er AFK. altså ikke rigtig tilrådighed til noget som helst..han har travlt med virkeligheden. Så jeg er lidt defakto guild leder. Jeg laver alt..idag fik jeg endnu et merger offer, - dvs en anden guild, der spurgte om vi havde lyst til at blive slået sammen med dem. Jeg har taget hans tekst, og sendt den ind i officer chat, - men folk siger ikke så meget, - selv om jeg beder om deres mening, - jeg beder om deres mening, fordi jeg vil vide om de ser det, som jeg ser..eller om jeg har blinde vinkler, noget jeg ikke har set. - men folk siger,- "i trust you, if you think its good, its good enough for me" - aaargh! ikke lige det svar jeg leder efter. når jeg ser på den guild, virker de til at være længere fremme end os, - bedre end os, - og de har heller ikke plads til 25/30 folk fra vores guild..som udgangs punkt, - så kan det godt være, at de har flere guilds..men så ender vi i bedste fald med at blive splittet som en bunke skrot, der kan passe ind forskellige steder..og ja, - jeg skal nok klare mig..Jeg er god til det jeg gør..men hvad med nogle af de andre? jeg kan ikke bare tænke på mig selv, - selv om alt i spil kan appelere til egoisme..så er der dog et ord, der altid står printet i mit hoved, - selv om jeg ikke altid virker som om, at det betyder noget for mig, - ordet er "pals"

Mine venner, må forstå, at vi kan være uenige i alt muligt,..uden at man skal tage det personligt. Jeg diskutere stadig en del på face, - f.eks en lærer mente at ytringsfriheden ikke skulle gælde for dem, han ikke var enig med..og det pointerede jeg..hvorefter han så sagde, at han ikke kunne forstå, at jeg var enig med de andre han ikke var enige med..men det er jeg jo ikke..men ytringsfriheden er kun væsentlig at værne om, hvis den betyder, at man tillader dem man ikke er enige med, at bruge den.

så var der hende jeg plejer at diskutere religion med, som diskuterede med en anden..og hende den anden, skrev så..at det ikke var naturligt..jeg plejer jo at hakke ned på hende den religiøse..men hun fik i dette tilfælde hjælp af mig..for "naturlig" argumentet er et fejl argument..det er ikke alt der er naturligt der er godt..så alene at bruge, at det er naturligt, som om det validere ens argument, holder ikke..det kan godt være, at det man siger er rigtigt..men alene at bruge "naturlig" som argument..holder ikke.

ligesom da en anden, efter mit argument imod pædagogen jeg kender, - begyndte at svine ham til, - så skred jeg også ind...og fortalte hvordan person angreb, heller ikke var tegn på, at man havde gode argumenter..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Droppede wow er publiceret 19/08-2019 21:56 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.