Nede på point
Olivia Birch...
6 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
8 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
13 år siden
Jeg har skrevet en bog
Anastasia
3 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
2 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
5 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
8 år siden
Livet er en rejse
Salomon
6 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
6 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
6 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
5 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
8 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
5 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
5 måneder, 19 dage siden
Vi væver jo bare
spinosi
5 år siden
Hej dagbog, jeg sad til nye forhandlinger med en alliance ting, som kan hjælpe min guild til at få medlemmer.

Det er jo mig der har lagt annoncen ind, til at vi søger et merger med en anden guild. Der lykkes mig at kalde guld masteren og en anden officer ind sammen med mig til forhandlingerne..som den anden organisation bad om.

GM'en fik sagt et par gange, at den rigtige GM i virkeligheden er mig,.og officeren sagde, også at måden jeg så tingene på, var spot on..at jeg er god til at se om noget er godt eller dårligt, eller begge dele.

Jeg tager også gerne folk med til forhandlinger, selv om jeg føre ordet på sin vis..så håber jeg, at andre kan se, om jeg har blinde vinkler..noget jeg ikke har set..nå men guilden vi snakkede med, sagde en masse ting..alle ting som jeg i forvejen gjorde..hvilket vores gm kunne se..måden hvormed jeg ikke blot smed vores inaktive ud, da det fik os til at se svagere ud..da selv de inaktive har point der tæller med til vores styrke..selv om de reelt ikke er der.

Nå, men på arbejdet..kunne jeg ikke dy mig, en brokkede sig over printerne til min leder istedet for mig..så jeg tilkaldte assistance til dem..også var han der tilfældigvis i lokalet, og kunne se, at det nok ikke havde været nødvendig at brokke sig til andre end mig først. Det var muligvis en meget lille fejl, nogle havde lagt papiret skævt i.

Heh, så drillede jeg ham lidt med, at printeren selv han kunne finde ud, var alt for dyr :) han ville jo gerne ha en ny printer..hehe..det er der ikke rådmtil, de er også leasede igennem kommunen.

Så kom det, at man aldrig skulle debatere med kenny, for jeg kunne så mange fremmede ord, som fløj lige hen over hovedet på ham..

Nå så var der et problem med chromebooks, uni logins og google chrome..jeg gik igang med at kigge efter en løsning..jeg ringede til jeg forskellige steder..ingen instanser kunne hjælpe, men en havde en brik..google havde en opdatering med problemer..så prøvede vi at opdatere computeren..det virkede ikke..så sad jeg alene..og min sædvanlige strategi gik igang..ok, hvis jeg ikke kan gå igennem google...må jeg gå uden om..ny browser på en google baseret computer..så fandt jeg en anden browser..også virkede det med den..problemet skulle lige pt være der i hele landet hvor der e uni c, og chromebooks..i solved it..

Har sat guardians of the galaxy mix tape over..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nye forhandlinger er publiceret 28/08-2019 17:06 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.