Diskusion og Dating sted

Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
7 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 6 måneder siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Hej dagbog, jeg hoppede på et nyt dating sted med et nyt billede..fik hurtigt 4 likes med mit nye billede.

Anyway..så har jeg gang i facebook debatterne igen..med hende jeg plejer at diskutere med. Hun lavde et post om, at hun håbede hende der ikke ville i moske med det tøj de har på der..at hun fik fra værd. Hvortil jeg kommenterede, at jeg ikke mente, at man skulle tvinge folk til at tage steder hen, hvor de skulle klæde sig på en bestemt måde, samtidig med, at man var imod deres menneskesyn..så skrev hun tilbage om dette også galt majerier og slagterier..hvor man tvinger folk i hvide dragter osv..aah :) mit svar..jeg går ikke ud fra du helt læste hvad jeg skrev..jeg kender ikke til, at majerier har nogle menneskesyn man ikke er enige i..men, hvis man f.eks er veganer, og mener at det er forkert at vi bruger dyr på den måde..ville jeg da mene, at man heller ikke bør tvinge en veganer til at tage på et slagteri..især ikke, hvis man føler man blåstempler dennes moral ved at gøre det..

Check, and mate...

And to spike the ball...

Skrev jeg, at jeg iøvrigt stadig savnede beviser for, at det var en nogen og ikke et flertals noget, der satte universet igang..for når jeg ser på mennesket..som religiøse plejer at vil bruge som eksempel :) så ser jeg ikke mine forældre som designere af mig..men at jeg er et resultat af 2 kemiske organismer, der tilsammen danner en 3ede..ligesom med alt andet vi ser..men at jeg da ikke udelukker hendes gud med større sandsynlighed, end jeg heller ikke tror på, at der findes en tee kop der flyver rundt om mars..det kan jo være..jeg har bare ikke set noget bevis for det...

Game.

Nå, så vil hun ha ligeløn til kvindelige fodboldspillere..for vi har da ligeløn i Danmark..

Mig..hmm, jeg troede nu vi i den private sektor især havde løn efter kvalifikationer? Dvs, hvis kvinderne kan tjene ligeså mange penge på sponsore, på billetter og tv rettigheder osv..som mændene..så bundlinjen er den samme..så ja..men ellers..giver du dem så ikke blot penge for at være kvinder?

To spike the ball...

Er det så ikke også lidt at mene, at kvinder er så svage, at man er nød til at hjælpe dem, så de kan få det samme som mænd..for de formår det ikke alle? Hvis man virkelig mener kvinder er ligeså gode som mænd, så lad da dem vise det på bundlinjen! Jeg tror på, at det kan lade sig gøre..for jeg ser ikke kvinder som værende så svage, at de skal hjælpes.

Set, and match..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Diskusion og Dating sted er publiceret 20/09-2019 21:21 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.