Kaninen Mini`s fødselsdag

So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Denne Weekend har stået i fødselsdagens tegn, for igår fyldte mit barnebarn Isabel 11 år og der var jeg selvfølgelig samlet med hele familien til boller og kage. I dag var jeg så til 1 års fødselsdag, hvor vi også var næsten hele familien samlet. Fødselsdagsbarnet var en sorthvid broget hermelin kanin, der hedder Mini.
Selvfølgelig var der bagt en lækker gulerodskage til Mini, som ved hjælp af udskæringer og pastafarve skulle forestille Mini, som stod op, og kiggede ud over hele verden.
Mini fik en fødselsdagsang, som endte ud i en masse grin, for Mini skulle selvfølgelig have dyre lyde med i sin fødselsdagssang istedet for musikinstrumenter.
Vi skulle prøve at sige som en Bæver, et Hamster og et Marsvin og det er bestemt ikke helt nemt, og det gik da også lidt op i hat og briller, men sjovt var det.
Jeg ved ikke om det er ved at være almindeligt, at fejre kæledyrenes fødselsdag, men det er ikke helt ualmindeligt blandt mine børn og børnebørn, men måske er det bare os der er lidt skøre. Vi sluttede dagen af med hjemmebagt Pizza inden vi trætte og mætte begav os hjemad igen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kaninen Mini`s fødselsdag er publiceret 27/10-2019 22:47 af Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.