Depressioner

Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
11 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 2 måneder siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
2 måneder, 25 dage siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg havde en svær depression i foråret og har venter 4 måneder for en tid hos en psykiater. Da jeg endelig har første tid, ja så er depressionen væk men psykiateren vil stadig fylde mig med stærk medicin som en forbyggelse men hvorfor? Jeg passer mit job tager efteruddannelse og meget andet uden problemer. Hvorfor skulle jeg så tage noget skidt som er fuld af bivirkningen.
Da jeg gik fra psykiateren var jeg virkelig vred både på ham og på mig selv. Jeg havde siddet der som en anden skolepige og sagt ja Hr. Psykiater jeg skal nok spise noget medicin som egentlig er lavet til epileptikere og har bivirkninger der kan give organsvigt m.m. Ja for jeg vil jo ikke være syg igen og psykiateren solgte medicinen som om den slet ingen bivirkninger havde eller kun lidt mundtørhed. Da jeg så læser indlægssedlen tænker jeg, det her er rent gift og jeg har det godt. Skal jeg ødelægge mig selv med det skidt, når jeg er rask, bare fordi nogle statestikker siger jeg evt. bliver syg igen indenfor et år?
Da jeg viste min mand medicinen ville han promte smide det ud. Vi blev enige om at jeg kun skal tage medicin hvis jeg bliver syg igen og ikke på grund af en eller anden risiko vi ikke engang ved om er der.
Så der den der lille tvivl burde jeg høre på den kloge doktor. Min mands svar var nej for jeg ved mere end doktoren det jo mig der lider af depressioner og ikke den kloge doktor.
Alt i alt var det en ubehagelig tur hos psykiateren og ja jeg har ikke lyst til at komme igen. Han sidste spørgsmål til mig var også hvorfor jeg havde været så lidt i kontakt med psykiateren og jeg havde lyst til at svare fordi jeg ikke kan lide jer. Men jeg træk bare på skulderne og skyndte mig ud i friheden igen for at nyde min sidste dag uden giftig medicin.
Jeg tog ikke pillen i morges og jeg har skrevet til psykiateren at han kan beholde sin gift. Det betyder så ingen behandling og hvad så?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Depressioner er publiceret 21/11-2019 10:29 af Ida Pedersen (Anita A).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.