20 år siden

Syg mandag... lidt bedre onsdag

Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 21 dage siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 13 dage siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Her sidder jeg så, med resterne af en ordentlig feber og snotnæse og ondt i alle led og lemmer... ØV - influenza/forkølelse for 2. gang på 2 uger!!!!

Nå, Elisabetn har lige ringet fra Herning. Hun og en fyr fra hendes klasse har blaffet derop. De tog herfra for 2 timer siden, så de kan ikke have gået ret meget af vejen... anledningen er så sørgelig, for de skal til begravelse i Snejbjerg. Deres yndlingslærer fra efterskolen er død... Elisabeth var utrøstelig, da hun modtog brevet...

Synes i det hele taget, at der er ufatteligt mange begravelser på programmet for mine stakkels børn - både lærere og desværre også jævnaldrende (trafikuheld og selvmord)

Elias og Rebekka er i skole - og Kathrine er ude og gøre efterårsrent for nogle rige mennesker i en god sags tjeneste (Operation Dagsværk)... og Kraka er faldet i søvn!!!

Igår var hun hjemme hos mig, selvom jeg lå med høj feber. På et tidspunkt faldt jeg i søvn og da jeg vågnede, var hun ikke i stuen... Jeg fandt hende dog i køkkenet, hvor hun havde fået køkkenskabet åbent - hun sad glad og tilfreds ovenpå en lille bunke af fuldkornsmel og rasp og med kakao fra det ene øre til det andet!!! Hvor så hun sød ud.... og kors hvor var hun tørstig!!!

Hvor er jeg igrunden skidetræt af, at jeg har sat mig for at skrive hele historien om R. - på en eller anden måde, synes jeg, den får mig til at fremstå fuldstændig stupid... men jeg ER ikke dum!!!

Det er bare så svært at beskrive, hvor godt vi i grunden havde det sammen - ind imellem....Hvor befriende det på sin vis var lige pludseligt at have et andet voksent menneske at dele alting med - og i de gode perioder VAR R. faktisk et stort aktiv. Han interesserede sig levende for os alle og prøvede at lette hverdagen for os - blandt andet ved at gøre de mange, mange håndværksmæssige ting, som ikke var blevet gjort (indrømmet: jeg har to venstre hænder og ti tommelfingre).
Og vi var rent faktisk stormende forelskede....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Syg mandag... lidt bedre onsdag er publiceret 05/11-2003 10:34 af kingfish.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.