5 måneder, 5 dage siden

Ingen nytårs tale

Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
7 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
5 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
7 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
7 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
7 år siden
Asken er kommet....
Kianna Kitte...
1 år, 3 måneder siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
3 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
6 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
6 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
1 år, 4 måneder siden
Jeg stemmer ikke...
Kianna Kitte...
2 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
5 år siden
Hej dagbog, - Jeg har haft travlt med at spille og lave video'er til guilden, over hvad jeg ser vi kan forbedre os inden for..og hvad jeg laver med min alt, i en anden guild. så jeg har ikke fået skrevet min nytårs tale, i en tid hvor folk omkring mig ikke har det så godt.

Jeg gik så ind for at forsvare en søn af en religiøs, som jeg kender..det var ikke på et religions spørgsmål, - men som du ved, er jeg overfølsom overfor dårlige argumenter. Du ved, det er dem hvor man forsøger at gå efter manden, istedet for bolden..det er dem jeg er immune overfor..der gør, at jeg blot bliver ved igen og igen, og køre på,.for hvis folk kun har dårlige argumenter..så er de jo nemme at smadre på det det gælder om. Hende den religiøse er dog også ved selv at lære, hvordan man bliver de logiske fejlslutninger imod folk, der ikke fatter bønne af, hvordan man bør diskutere. Det er fint, - for når hun så kommer til hendes religion, og begynder at bruge "special pleading" så vil hun selv kunne se, at den er gal :) I play on a loooonger time frame, then people think..

For jeg håber også på, langsomt..om nogle år..når folk virkelig har set, hvad jeg kan..at få dem over på min side..nogle kunne måske komme over i min hoved guild..resten, - de svage..kan så komme over i deres..men der kommer til at gå noget tid..

men lige nu, lægger jeg også NR 1 i alt guilden på sith raidet..jeg har dog kun 1 million Gp, - i mod andres 4 millioner Gp..men når jeg har fået bygget mig op på 2 millioner gp..om et par år..så vil de se mig hamre løs på alle punkter..og ikke kun i sith raidet..som jeg annoncerede på, at jeg var klar til at "prøve" nu...hehe ;) they dident know what hit them...

som ham manden jeg mergede guild med, sagde om mig: My Guild master is crazy, he's beating me..how can i win over this guy?..han skrev det til mig, at han havde skrev til en anden for at prøve at få hjælp..det har så ikke virket indtil videre...

Sidder og høre Blood Hound Gang, - med "no hard feelings" imens jeg tænker på et par stykker :) aah, the days..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingen nytårs tale er publiceret 30/12-2019 18:05 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.