1 år, 3 måneder siden

Blå bog og

So many feelings on one t...
MysteriousGi...
8 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
4 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
7 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
7 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
5 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
6 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
11 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
4 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
8 år siden
Hej dagbog, ok..så idag snakkede hun igen med hende den anden rengørings dame, hvordan jeg var single og ikke troende. Da jeg sad i bussen kunne jeg høre hende sige til hende den anden, at hun kendte en der var gift med en dansker. Hun virker ret kirsten giftekniv agtig, men det kommer der nu ikke noget ud af..som sagt, hun er ikke min type..hun ser ikke køn ud..jeg siger ikke alle mine x'er har været skønheder, men jeg ser intet i hende her..hun er blank når jeg ser på hende..der væreste er, at jeg nemt kan tage fejl..dem jeg tror Indeholder noget godt, kan være lige omvendt. Hende her ser jeg intet i..intet godt, intet dårligt..blot intet. Og hendes udseende er ikke lige en opvejende faktor..plus, så er hun kristen..det respektere jeg ligeså meget, som hvis folk i en voksen alder siger, at de fuldt og fast tror på julemanden. Spørgsmålene, hvordan man kan tro på den..ville simpelthen ikke kunne undgåes.

Nå, jeg skrev noget om mig, i en blå bog til min x folkeskolelære, der snart har fødselsdag..en sætter en bog sammen om, hvad der blev af os..jeg er nok den eneste der under familie måtte skrive "ingen" men da jeg ved manden går op i musik, tilføjede jeg sætningen..you cant always get what you want,...(jagger) så tænker jeg, at han selv vil tænke den efterfølgende linje..som en skjult besked.

Så fortæller jeg lidt om hvad jeg har arbejdet med..og hvordan jeg blev tyk, og nu har tabt mig..og omlagt mit liv...i tryed ;) and...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Blå bog og er publiceret 22/01-2020 22:21 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.