4 år siden

Hvis jeg elskede nok

Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hvis jeg elskede nok, kunne jeg leve i dit tempo.

Jeg er bare ikke god til det, du bliver så hurtig træt. så jeg bevæger mig alene ud, afsted på hurtige gåture og til dans, møder mennesker som får et smil, men trods det at jeg tager afsted på oplevelser på egen hånd, ja så savner jeg at have dig med på rejsen, og det er svært helt at opnå en lykkerus uden dig ved min side..

Vi har rejst tæt længe, engang var det så let at mødes i ordene "hvis jeg ønsker for dig hvad du ønsker for dig elsker jeg dig i sandhed"..

Sammen har vi haft mange oplevelser, du var så god til at samle mennesker dit hjerte favner så godt og alle elsker min kæreste. Sammen samlede vi vores 8 børn der alle fik kærlighed og er blevet fantastiske kærlige mennesker der med deres familier giver os så meget igen <3

Sammen kunne vi samle mennesker fyldepennen eller blomstervenner som fyldte vores liv med kærlighed og min kæreste strålede der midt i det hele, hun var så samlende og givende..

Vi er her endnu nyder stadig ferie, familie, venner der nu må bærer mere af det praktiske når vi er sammen, vi elsker stadig musikoplevelser Buttenschøn, Blichfeldt, Rossen, Cirkus Nemo, Højskolesangbogen og Cafelivet, Min kæreste stråler et strejf rammer mig.

Bagefter er hun så træt, og jeg sidder her fyldt med energi, energi der vil bruges får mig mod nye solomål, egoistiske og elsker jeg så nok ?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvis jeg elskede nok er publiceret 13/02-2020 02:24 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.