Drømte om Dig. Rejse væk

This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
7 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
12 år siden
7
Halina Abram...
4 år siden
Påske
Bjørn Langki...
2 måneder, 8 dage siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
9 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
9 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
1 år, 2 måneder siden
På kommunalkontoret
Bjørn Langki...
1 måned, 29 dage siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
7 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
7 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
7 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
6 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
5 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
5 år siden
Hurra!
Halina Abram...
4 år siden
At skrive
Josephine Lø...
7 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
8 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
9 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
9 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
7 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
8 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
7 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
8 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
7 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
4 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
3 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
2 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
5 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
4 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
9 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
6 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
12 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Håb er lige så hult som f...
Ansu Orheim ...
3 måneder, 26 dage siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
7 år siden
Brakvand
Marie Martin...
8 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
2 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
6 år siden
Drømte.

Vågnede i en seng. Tog dynen af. Den var dækket til med is. Stod op. Var fuldstændig nøgen fra top til tå. Jeg befandt mig inde i en gammel træhytte. Der var et tykt lag is overalt. Ned af væggene og op langs siderne. Der var så koldt. Jeg måtte udenfor.

Fandt døren og gik ud. Da jeg var kommet ud på den anden side var der et lille svagt sollys som skinnede ned på mig, men der var stadig en tyk tåge ude i det fjerne. Det var efterår.

Jeg var kommet ud at stå på en mark. Den var dækket til med græs, som gik til mine lår. Jeg gik rundt i det og kunne mærke græsset passere mine finger. Jeg kiggede ned på hænderne og lukkede mine øjne.

Pludselig stod jeg oppe i min lejlighed på 37,kvm 1.th. Jeg stod foran mit skydevindue. Jeg kiggede ud. Der var en masse mennesker nede foran det. De gik frem og tilbage, imens de passerede hinanden. Jeg kiggede ned i venstre hjørne af vinduet. Kunne se at der var en mand, som stod med en bold i hånden. Han gik over til mit vindue og stoppede foran. Han havde set mig og smilte hurtigt til mig. Han kiggede op til min overbo. Han sagde noget, men jeg kunne ikke høre hvad det var "BANG!" Bolden havde han kastet på min rude. Gav et sæt. Manden smilte bare.

Jeg hævede min pegefinger af ham, men han smilte stadig. Han tog sin bold og gik videre.

Min far kom gående lige bagefter at manden med bolden var forsvundet. Jeg prøvede at snakke til ham, men han kunne ikke høre mig. Han gik videre, forbi vinduet.

Jeg tog min mobil op af lommen og jeg ringede til dig. Du tog den. Jeg fortalte dig, at jeg havde brug for dig. Jeg begyndte at græde. Lagde på. Gik hen til døren åbnede den og gik ned af trappeopgangen og stoppede halvvejs nede.

Jeg kiggede ud af trappevinduet og til højere på en lille kant ved siden af vinduet, sad du med foldede ben og arme. Du havde din lange jakke på. Der var ingen farve på dig. Du var kun grå. Jeg gik længere ned, indtil at jeg stod nede ved døren.

Du kom forbi hjørnet og ind i opgangen til mig. Vi krammede hinanden og holdte om hinanden. Jeg var så glad for at du var kommet. Jeg sagde, at jeg ville giftes med dig. Du sagde, ja.

Vågnede fra drømmen. Klokken var vel kun 03:30. Jeg prøvede at sove igen, men var så ked af at det, at det kun var en drøm.

Jeg tænker stadig på dig. Selv i mine drømme.


Dig.

Arbejdet i dag gik også hurtigt. Der var mange pakker der skulle pakkes til kunderne, men selvom at jeg havde travlt, så kunne du ikke lade være med at dukke op i mit hovede.

Jeg havde det lidt bedre i dag end jeg havde det de andre dage. Jeg har måske hjulpet Hampus med at få et job. Jeg sagde han skulle søge stillingen som spiditør, da ham som kommer normalt og henter vores pakker nede på arbejdet er stoppet. Det passer fint, da jeg kender ham som ansætter spiditørene, så skrev en mail til Lasse fra arbejdet af, at jeg anbefalte Hampus og skrev også "At Hampus gerne ville vise sit værd og jeg varmt kunne anbefale ham" Hampus blev glad for at jeg havde skrevet til Lasse.

Hampus er også lige flyttet i sin første lejlighed, men han har ikke haft held endnu med at finde en job. Det er synd for ham. Han vil jo rigtig gerne. Vi har kendt hinanden siden 10 klasse. Han er min bedste svenske ven og han har hjulpet mig meget og endnu mere efter at jeg er nede.

Håber Lasse tager ham ind.
Ellers så tror jeg at Hampus flytter. Har ikke ret mange venner tilbage i Frederikshavn mere. Det forstår jeg også godt. Der er jo ingen jobs i den her by, medmindre man er svejser eller mekaniker. Eller lager oprstør, som mig.

Hvis jeg ikke havde fået mit arbejde efter jeg var færdig med min elevplads, så havde jeg sku nok heller ikke blevet boende her. Bare flytte et sted hen, hvor der er mange jobs og lagerjobs er der nok af især nede i landet.


Rejse.

Jeg har fri klokken 14:00 i dag. Eller det havde jeg bedt om i mandags at få. Nu er jeg på vej ned til Aarhus. Ned til Martin. "Ja, jeg sidder faktisk i flixbussen nu og skiver alt det her"

Martin er også en gammel ven fra 10 klassen. Det er vel 4 gang jeg besøger ham. Han har også snakket meget med mig og trøstet mig i min sorg.

Martin har tilbudt mig, at jeg skulle flytte ned til ham og starte et nyt liv dernede og komme videre. Væk fra Frederikshavn. Jeg er så splittet på det punkt. Der hvor jeg arbejde nu er et rigtig godt arbejde og selvom at det er det første rigtigt arbejde jeg har haft, så er jeg rigtig glad for at være der. Har tit fået at vide af cheferne, at jeg er fast inventar dernede og jeg gør en god indsats.

Tror der er mange der ville give deres højere arm for at få mit job, men jeg ville give min højere arm for at få dig tilbage.

Men Frederikshavn volder mig stor sorg nu. Byen er så lille, at jeg ikke kan tænkte på andet end dig. Arbejde og dig. Det er lige mit liv nu.

Jeg kunne sagtens flytte til Aarhus. Jeg har jo ikke noget at miste? Mistede alt, da du pakkede dine ting og tog afsted. Jeg burde vel gøre det samme.Pakke tasken og tage afsted. Sige farvel på en god måde og prøve lykken inden det er forsent. Jeg har jo kun et liv og vil hel sikkert fortryde hvis jeg bliver boende i byen.

Jeg overvejer det kraftigt nu. Hvis jeg kan lide Aarhus i dag, når jeg kommer dernede, så gør jeg det sku. Nu skal jeg gå hjem til Martin, så kan jeg få set lidt mere af byen.

Jeg får det svært, når jeg skal sige farvel til mit arbejde. De er blevet min familie, men de har jo deres familie derhjemme og hjemme ved mig er der tomt. Min familie er rejst.

Selvom jeg kun er 27, så kan jeg mærke at mit liv har taget en stor drejning. Jeg kan mærke at jeg ikk er den samme glade og smilende person mere, som jeg engang var. Min humor er væk og livsglæden er også væk. Jeg skal forandre mig.

Tror jeg vil arbejde et par måneder mere og så smutte. Få sparet de sidste klejner sammen og kigge efter et sted at bo i Aarhus. Frederikshavn kan ikke hjælpe mig mere. Den tid er forbi.

Det bliver sjovt at se om jeg får mig taget sammen. Det er jo vel bare, at sætte den anden for foran den anden og så bare fortsætte.

Du sagde også til mig "Det er lige meget hvor du åbner dine øjne, så længe du åbner dem et sted"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Drømte om Dig. Rejse væk er publiceret 06/03-2020 17:06 af Daniel Nielsen (Daniel-00).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.