2 måneder, 29 dage siden

chili og debat

Forfald
Hanna Fink (...
7 år siden
Positivitet?
Luna Mø
3 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
6 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
7 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
5 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
4 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
3 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
5 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
12 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
4 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
3 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
7 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
4 år siden
Hej dagbog, - jeg fik plantet nogle af mine chili'er om..også fik jeg også et nyt dansk medlem i min star wars guild. Så nu er vi 50 igen..jeg gør det godt som leder. Jeg har traditionelt ellers altid været ham der rådgav lederne. Jeg er stærkere end nogen sinde.

nå ja, så var der en pige der har trykket interesseret på mig..men jeg har valgt ikke at trykke noget tilbage..for A. hun ser ud til at ha problemer, B: hun er for langt væk og C: hun har sit liv der hvor hun har det, - og jeg har mit liv der hvor jeg har det..og det kommer ikke til at ændre sig.

Så rodede jeg mig ud på facen igen, - og ja, som altid støder jeg ind i folk der ikke har styr på deres argumenter. En der mener at ateisme og kina og nord korea har noget til fælles..Ud over at der er religion i kina, så handler kina mere om regerings form, - aka, rød eller blå, - liberal eller social...og ateisme er ikke et svar på rød eller blå..men kun et svag på, at man ikke kan se, at bevis byrden for en gud er opfyldt. - Nå ja, og selv om Nord Korea har deres Kim som gud, - så slipper de da i det mindste for ham når dør...på den måde, er han ikke så omnipotent en gud at tro på.

Jeg har hørt det hele så mange gange før, - jeg venter bare på den klassiske, - nazisterne :) hvor datidens pave fejrede hitler på hans fødselsdag, og hvor deres bælte spænder sagde "gott mit uns" - det er altid en oplagt kastanje jeg gerne returnere direkte tilbage et vist sted.

nå¨ja, - dont get med started..så brugte han ord som Militante ateister, - Ok, altid sjovt at man med ord og logik kan blive fremstillet som militant, når det er det eneste "våben" et fredeligt våben..når religiøse har brugt rigtige dræbende våben, og mange stadig gør det...men det er vel fordi de ser jeg smadret på logikken? så til deler de, de egenskaber som "militante" som de selv sidder med..projektering.

Anyway, - ingen jeg ser, slipper afsted med dårlige argumenter..jeg er ligeglad med hvem de er, - om jeg kan lide dem eller ej..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget chili og debat er publiceret 08/04-2020 19:45 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.