2 år siden

det gode liv

Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
9 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
13 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
9 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
7 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
8 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
7 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
7 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
12 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
8 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
8 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
6 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
3 år siden
det gode liv

Har lige holdt ferie i flere dage, tiden er gået med at sidde på terrassen se Rosa (kat) gå rundt i sin snor og indtage verden, afvente hun gang på gang snor linen rundt om træer, stole, badekar mm og så få hende viklet ud.

Nåede også lidt handy ting, har fået net foran dør i udestuen så Rosa ikke stikker af til sommer når døren er nødt til at stå åben for varmen. Lidt udhæng skiftet, og vi har fået tagrende over dør mellem fyrrum og terrasse.

Første nat i badekaret 2020, med dampende varmt vand under stjerneklar himmel, blev også en af de gode oplevelser denne uge.

Torsdag blev det besøg i Pappilotti min datters frisørsalon hvor både min kæreste og jeg blev forkælet med klipning.
Vi nåede også terrassen i Sindal hvor vi med afstand fik Coronamøde med mine søskende, første gang vi er sammen i den nye verdensorden, vi ikke ved hvornår slutter.

Fra det nordjyske har jeg købt en brugt terrassedør, jeg har planer om at få en bedre dør ind til udestuen, skydedøren jeg lavede på hjul i 2009 er blevet lidt træt der skal flere kræfter til end Karen har sååå ja vi skal have den skiftet til en funktionel.

I dag måtte jeg så jobbe og prøvede det der med fejltagelser der er de bedste :-) smed bilen i vaskehallen og fik den startede stod så der kiggede ind og vinduerne i bilen stod åbne, på døren stod der at vaskemaskinen ville stoppe når døren til hallen blev åbnet, så jeg åbnede bare afventede den skulle stoppe, den var så ligeglad og vaskede videre, fandt så et nødstop og så blev der ro lukkede vinduerne og fik genstartet maskinen. opdagede så at ved køb af billigste vask får man luksusbehandling med voks og undervognsskyl som kompensation for ikke at huske lukke vinduerne, overvejer fremover hver gang at stoppe maskinen midtvejs og spare 100 kr på luxusvask. Da jeg kom hjem fejlmeldte maskinen der ikke er idiotsikker nok til mig :-)

I aften har vi skrålet til DR vi synger sammen, det er hvis noget af det bedste i livet vi stadig må i tiden.

God weekend til jer alle
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget det gode liv er publiceret 25/04-2020 00:15 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.