1 år, 5 måneder siden

Skriver digt

Kære natbog (II)
Olivia Birch...
7 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
4 år siden
Kærligheden som udstråler
Ansu Orheim ...
14 dage siden
Er der en mening?
Jønsse
5 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
3 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
2 år siden
Anden bog started
JesperSB
9 måneder, 9 dage siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
5 år siden
Hej dagbog, - Jeg skrev på et nyt digt, som jeg lagde på face. Det er svært at finde magien igen, når man har lagt den fra sig..jeg,...burde har brugt mit gamle trick. Mit gamle trick er, at tage en usynlig maske på, og lade som om man er en anden person..leder efter denne persons historie, og skrive ud fra den..istedet for, at bruge sig selv som udgangs punkt. De bedste historier handler ikke om en selv, men er bedre fortalt igennem en opdigtet person.

Digtet blev dog ok, - middelmådig, ikke ringe. Jeg ser stadig på nogle af de få sange jeg har skrevet og tænker, at jeg aldrig når op på de højder igen. Sjovt nok, ser andre nogle andre digte som værende gode, end dem jeg selv kan lide.

Jeg bliver nok aldrig lykkelig, det har jeg affundet mig med. Så imens kan jeg fylde min tid med det næst bedste. Okay, er bedste ord jeg kan give og bruge. Noget man aldrig bliver hvis man forventer mere end det man har.

Og hvorfor fanden tror folk altid, at alle skal elske deres børn? de er ikke specielle, de er opmærksomheds søgende, og jeg har intet mere at give af. Det er som om de tror, at alle gider dem.. Jeg er træt, og prøver at holde mig for mig selv, så vidt mulig..alt andet kræver for meget energi...live it, learn it.,..I did!

i feel surrounded, wanting to screem..F.,..off! - har sat "sjæl i flammer" over..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skriver digt er publiceret 08/08-2020 19:45 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.