3. date

Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
savføre
Peter
10 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Hej dagbog, - uh, det blev en god date. Hvor hun ligesom jeg, glæder sig til, at være sammen med mig igen på fredag. Jeg føler mig mere og mere som en mand igen, efter mit problem er fjernet med vægten. Jeg sad og tænkte, det hun skrev til mig..om at vi godt kunne bruge et par dage sammen..

Så kom rengøringen forbi på arbejdet, i øvrigt..hende der troede, at det ville gøre en forskel på mig, hvis hun bad til hendes usynlige ven. Jeg har aldrig grint så meget :) for dem der tror, så forstil dig en der beder til en ønske fe for dig..sådan har jeg det med guder også. anyway, - idag kom hun så at bede mig, om jeg kunne hjælpe hende med hendes netbank, - da hendes konto var blevet spærret. Sjovt hun går til en dum IT mand, når der er noget der skal ordnes i verden, og ikke hendes almægtige gud..det er som om hun godt ved, at hvis noget skal ordnes, så nytter det ikke noget blot at bede...eller er det fordi hun regner med, at respons tiden er for lang ved en gud?! Me 1 - God 0. Og nej, det nytter ikke at give æren til en gud, for det arbejde jeg laver. For jeg tror ikke på denne, og denne ikke eksisterede ting..har ingen indflydelse..havde hun set lucifer, ville jeg drillede ha spurgt..."what is it, that you truely desire?! " religiøse tror engang imellem, at hvis man ikke tror på gud, så tror man på hans modstander..uden at forstå, at jeg afviser begge og mener, at fantasi fostre bør man holde for sig selv. så det ville kun være at drille lidt..

Det er lidt sjovt, min pige tænker mange gange det samme som jeg gør...og tit lader jeg være med at sige noget, hvorefter hun så siger det et minut efter, jeg har tænkt det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 3. date er publiceret 31/08-2020 13:13 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.