du er så klog, - igen.

En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Rengørings damen var forbi igen, - så spurgte hun mig om, hvad de lavede uden for, - jeg kunne se, at der var en mand der gravede, men ellers kunne jeg ikke sige noget om det. Så jeg sagde, at jeg ikke vidste det. Så kom det igen fra hende, - "Men du er så klog, så jeg regner med at du ved alt" - men ligesom sidste gang, var jeg klar til den..Alle der er kloge, ved også at når der er noget de ikke ved, så er det bedste svar netop det. Det at vide noget bliver altid hyldet, men det er endnu mere vigtig at vide, når der er noget man ikke ved. Vejen til visdom kan først startes på, når man erkender at man intet ved.

Så havde jeg en anden samtale med en pædagog i går, der gjorde mig opmærksom på, at jeg bandede. Jeg sagde til ham, at ord ikke er magiske og at det alle hver især har deres plads. Han begyndte så at snakke om, at unge mobber hinanden. læg mærke til, at det ikke var det jeg snakkede om, når jeg sagde de havde deres plads. Jeg gav ham derfor eksemplet, - hvis han kom til skade, så ville jeg finde det naturligt at han bandede. Det handler ikke om mobning. Mobning kan du foretage dig med ord der ikke er "grimme" i nogens mening..du ved, - du har en lang næse, store øre, what ever...I øvrigt sagde jeg så til ham, at ingen mobning kan ramme mig mere.. jeg er immun, - folk tror måske at de kan komme under min hud ved det, men når jeg griner så griner jeg af dem..i et "you really think that patethic line can hurt me, - only good arguments can hurt my pride a bit..and calling people names, are no such thing" - jeg griner, fordi jeg ved jeg så har fat i den lange ende..

Det er også måden hvorpå man skal argumentere med kvinder! - Hvis du har fat i den lange ende..så ved de det mange gange godt..også forsøger de, at få dig til at gå ned på deres niveau, for så har du tabt. Gør det ikke :) fortsæt i stedet med at smadre dem med gode argumenter.

Så er der den der med, - "vi har hver vores sandhed" - sludder, der er kun en sandhed. Sandheden er det, som du kan vise via fakta, aka hvad realiteten vi lever i siger. Ja du kan ha oplevet noget andet, men det du oplever er ikke objektivt og er derfor ikke nødvendigvis fakta, men blot dine følelser. let me burst that bobble, your emotions are not always a good measurement for reality. imens folk omkring dig, kan være imod dig er resten af verden, nok bare lige glad med dig.

Jeg overvejede lige igen, om jeg ikke skulle få startet det debat program jeg tænkte på..jeg ser alt for mange komme med alle mulige holdninger, der ikke virker gennemtænkte.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget du er så klog, - igen. er publiceret 12/11-2020 15:12 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.