Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
No name girl
8 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
en af mange
Sune Yttesen...
18 timer siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
..står den på Mamma Mia II, afspillet på julegaven til mig selv - et nyt 65" tv..
..stod den på indkøb af ingredienser til årets ris a la mande.. Jeg er bekymret for om den vil brænde på for mig.. Det plejer det lige præcis ikke at gøre, men man ved aldrig rigtig helt..
..stod den på afhentning af penicillin på apoteket, har vist reddet mig en gang semi-blærebetændelse, eller noget lignende, så nu får det lige et skud krudt..

Derudover har jeg haft den bedste dag i lang tid. På job sammen med min ynglings anden selvstændige kollega. og det gik bare som at røre i blød smør. Han stopper på den arbejdsplads, der ellers er vores fælles. Det er noget værre skod, men jeg forstår ham godt. Desværre.

Grey.. Ringede til ham tidligere i dag, han tog telefonen og det var hyggelige fem minutter, bare om dagen i dag.. Det var fedt.. Og bortset fra et par SMS'er, det sidste jeg har hørt fra ham i dag. Jeg kan mærke at min tillid og tro på at han ikke bare forsvinder nu, virkelig er på prøve. Har tjekket mig telefon 10.000 gange og senest skrevet godnat nu her kl 22. Nada fra ham. Nothing. Han fortalte at han skulle se film sammen med sine unger - og det tror jeg på at han gør. Hatten af for hans evne til bare at være til stede. Lagde godt mærke til det, da han besøgte mig. Han er ægte til stede i det han gør, også sammen med mig. Hans tilstedeværelse på den måde, skaber en følelse af tillid og tryghed.

Jeg troede ikke jeg havde følelser for ham, men jeg kan mærke at jeg er lidt trist over, at det føles som om vi er på vej mod enden - eller også er det de psykiske ar Teak har lavet, som så inderligt gør at jeg ikke tror på, at Grey vil mig, samtidig med at han samtidig er komplet åben om hvad han laver.. Det er dumt, men jeg kan ikke gøre andet, end at få det ud at mit hoved - ud på skrift..

Jeg har også reddet mig en eller infektion a la blærebetændelse. Vagtlægen udskrev penicillin, så nu prøver jeg det.. Overvejer gevaldigt at nappe noget smertestillende oveni, så jeg kan få ro på til i nat.. Jeg tisser ikke glasskår, men smerterne kommer når blæren bliver fuld. Når det "trykker" gør det decideret ondt - smerten forsvinder så, når jeg får tisset, så ikke en klassisk blærebetændelse. Jeg håber penicillinen tager det. To tabletter her til aften jævnfør lægens anbefaling, ud af en kur på i alt tre dage.. Krydser fingre, så godt jeg nu kan..

Jeg er træt og vil prøve at lægge mig til at sove, uden at tænke alt for meget på hvorfor pokker ikke Grey bare vender en lille smule tilbage.. Selvom jeg udmærket godt ved hvorfor..

Sweet dreams..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lillejuleaften.. er publiceret 23/12-2020 22:28 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.