Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
8 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Molly og X
Enantiodrom
4 dage siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
5 måneder, 22 dage siden
dating.
Ruth Christe...
8 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Hej dagbog, - Jeg var hjemme ved mine forældre til Jul, - min mor var ked af det, fordi mig og min far ikke er venner. Jeg forklarede hende de linjer jeg havde forberedt, - jeg vidste hun ville være enig i dem. Men hun mente, om jeg ikke bare kunne være den klogeste og give efter..Nej, - hun holdte om mig imens..i enhver krig er der ofre, desværre.

Jeg gav min far den der chromebook jeg havde købt til ham for længst..han var glad for den, næsten målløs..over den store gave jeg havde fundet til ham. Jeg fortalte ham historien om, hvordan jeg havde fået købt den..det fejede benene væk under ham..I krig, handler det om at ens skud rammer korrekt, - men at man også viser storsind..men at man kæmper for retfærdighed, fordi man føler sig trådt på. I am not the bad guy, you are! - you pissed me off, and i responded. You said, you would never help med again..i said you dident help, cos you only help, if its done your way! - Jeg fik en ovn..min far var ved at sige, at han gerne ville køre den over til mig..jeg sagde, at jeg sikkert kunne tage den i en stor pose, og bære den hjem selv..i dont need your help :) not anymore..you have been, dumped..you wanted this...reap it!

så afspillede min bror stykket "little drummer boy" - og jeg sagde efter nogle linjer..åhh, en religiøs melodi...så var han der..han troede ikke den var religiøs..så forklarede jeg ham om de linjer der fortale mig, at den handlede om den tro kristne har på en jesu fødsels..og der 3 vise mænd osv..han troede ikke på mig..så han slog det op...og ..nå ja...jo..jeg havde ret..han sagde, der kan du se hvor lidt jeg går op i religion..det var lidt som om, at han troede at jeg kendte teksten i forvejen..og derfor vidste det..ikke rigtig..men min basale viden om kristendommen, viste sig tydelig i den sang.

Det de fleste ikke forstår er, at når de sidder og ser tv, for at blive underholdt..så ser jeg videnskabs programmer, og artikler omkring forskning..debat programmer, og programmer om religiøse der får deres tro smadret af nogle ateister...når jeg lige skal underholdes lidt.. Jeg er ikke tilfreds med at blive underholdt..jeg vil vide så meget jeg kan..Ja, - og folk går til mig engang imellem som om jeg ved meget..og det gør jeg også, men jeg ved så meget, at jeg desværre ikke ved alt..man jeg vil så gerne vide det.

Det er også derfor jeg ikke kan bruge tro til noget..da man med tro, ikke er sikker på at man er kommet til det rigtige resultat. Du kan tro på folk, indtil det viser sig, at de ikke taler sandt..så tror man ikke på dem mere..ud over, at folk selvfølgelig taler med den viden de har. ting kan godt vise sig, ikke at være sande senere, - det betyder dog ikke at man lyver..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget De forstår det ikke.. er publiceret 24/12-2020 23:46 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.