1 år, 5 måneder siden

Det kører - såååån da

Dagen i dag
Salomon
7 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
4 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
7 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
8 år siden
Problemer?
EmmaBechh
8 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
9 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
4 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
10 år siden
feber
Kenny Raun (...
7 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
8 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
2 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
9 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
7 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
8 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
7 år siden
Dating.
Ruth Christe...
5 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
7 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
6 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
9 år siden
Dræbende og livgivende
Bjørn Langki...
3 måneder, 3 dage siden
Er der en mening?
Jønsse
6 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
7 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
3 år siden
Nå - hvor langt nåede vi så sidste gang jeg var herinde. Et dagbogsindlæg, hvor jeg kiggede mig selv lidt for grundigt i spejlet, gravede for dybt i selvransagelserne til, at det egentligt blev for grænseoverskridende at poste til offentligt beskuelse herinde. Og ved gennemlæsning idag - 3½ måned senere, går det stadig lidt tæt på. Hopper videre og skriver noget andet - en halv meter fra livet. Det kan alle tåle at læse - hvis de gider.

Jeg har solgt mit hus. Pludselig stod der en køber og endnu mere pludselig var vi enige om en pris. Og så eksploderede det hele bare i et stort kaos.

Kæresten havde besluttet sig at flytte i forvejen og det var vi igang med at få klaret, Kors hvor har hun mange ting. Og så midt i det hele blev huset jo så solgt - mod al forventning. Og da jeg jo er væk i en måned ad gangen, skulle jeg lige tænke mig lidt om, mht overtagelsesdato. Der var desværre ikke noget at handle om - det var et spørgsmål om jeg ville af med huset eller ej. Så med en mellemliggende måned på søen, havde jeg kun 14 dage til at få tømt huset og finde plads til mine ting - for kærestens lejlighed var en no-go ift alle tingene. Hun havde rigelige udfordringer med at finde plads til sine egne.

Jeg nåede at tømme huset helt og kors hvor havde jeg dog meget lort. Stort set alle mine møbler er røget ud eller til genbrug - nogle er også solgt. Resten af mine ting står fordelt i 2 forskellige depoter, 2 forskellige steder i byen. Med så kort tid, nåede jeg ikke at få sorteret i det - det var bare ned i kasserne og så væk med det. Mit anlæg som repræsenterer både affektions- og kontantværdi, står dog hos kæresten.

Det har ikke været uden skærmydsler - kærestens stress tærskel er lidt lav, så det har kastet lidt finker af fadet - også i en grad så det endte med at jeg sov på en luftmadras i mit tomme hus 2 nætter. Men det er vi videre fra.

Vi må bare erkende at vi har de slagsmål ind imellem og fokusere på vigtigheden af, at vi får snakket ordentligt sammen og lytter til hinanden, når regnskabet efter slagsmålene skal opgøres. Det ender altid med knus, kys og kram.

Og nu har vi købt hus sammen - udfordringerne er først efter at vi begge har skrevet under begyndt at poppe op. Hun har fremsat krav om, at hvis vi går fra hinanden, SKAL huset sælges. Det har jeg nægtet, da jeg sagtens kan sidde i det selv. Og enhver ved, at et hus der sælges i forbindelse med et brud, er en sikker vej til stor gæld. Men det kan hun være ligeglad med, eftersom vi hæfter solidarisk og det so wie so bliver mig der kommer til at sidde med hele regningen, da hun ikke får råd til at betale noget. Men det må en advokat jo hjælpe mig ud af, hvis det bliver aktuelt. Hun har også fremsat krav om, at jeg ikke må lave ekstra indbetalinger til boliglånet for at nedbringe det hurtigere, da hun jo har krav på halvdelen af friværdien, i tilfælde af et salg. Den tager jeg helt roligt. Vi kigger på regnskabet om et år, så kan hun ved selvsyn se, hvorfor jeg er interesseret i at få det lån hugget væk i løbet af maks 5 år. Det koster ellers kassen i renter, selvom de kun udgør 4½%. Men de beløb jeg ville have betalt, ryger over på en seperat konto de første 5 år. Går vi fra hinanden, og jeg beholder huset så er det bare at overføre den til lånet - så er det væk. Er vi stadig sammen, taler jeg med hende om det - om ikke andet, kan vi så lave en fed tilbygning eller nowt.

Men bortset fra de kedelige økonomiske ting, så glæder vi os som sindsyge til at flytte i hus igen og denne gang i et hus der ligger tæt på indkøb, togstation osv osv. Det bliver fedt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det kører - såååån da er publiceret 01/01-2021 22:41 af Dus.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.