At se tilbage, for at se fremad..

Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
..man skal lære af sine fejl, og for at kunne det, er man nødt til at se fremad.
Det må være læringen for i dag.

Grey har igen, igen været sød i dag - han deler med mig, små klip fra hans hverdag. Det er råhygge. En interimistisk blødgøring af romaskinens sæde. Hehe.

Det er de små ting, der gør det hyggeligt. Resten af aftenen gik med diskussion af vinskab. Det må godt være noget ordentligt, og jeg aner ingenting. Alt kan googles, men det er heldigvis ikke gået helt af mode, det der med at spørge efter hjælp. Det var logisk nok - flere kølezoner er det bedste, lavt dB-niveau afhængig af hvor det skal stå og så selvfølgelig - plads nok. Åbenlyse ting, men meget rart at have en på sidelinjen.

Det har været en mærkelig dag i dag. Kan mærke jeg er nede på energi. Måske er det vejret - sneen der har meldt sin ankomst. Gik tur med naboen i det ringeste vejr længe - småhagl der bed i kinderne, oveni både blæsende og hunde koldt.

Inviterede mig selv med til min søster, til aftensmad, hygge og det gik op i ingenting og småirritation. Ved ikke hvorfor, men jeg blev bare helt vildt irriteret. Det tog længere tid end jeg havde regnet med tror jeg. Ville gerne have været hjem igen, til arbejde foran computeren. Det kom jeg så ikke før for en times tid siden, og så skulle jeg lige bruge tid på at være sur, før jeg endelig sidder her igen.

Fingrene danser hen over tastaturet. Jeg har savnet følelsen af at formidle og er begyndt at lede efter et sted at publicere mine erotiske noveller. Der er langt mellem de bare nogenlunde seriøse sites på det punkt og skrivestilen på mange af siderne, bryder jeg mig bare slet ikke om..

Nå, back to work.. Eller overspringshandling.. Semi semi..

//Femi

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At se tilbage, for at se fremad.. er publiceret 04/01-2021 22:45 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.