1 år, 3 måneder siden

Køe ånlæ

Sommertid, vintertid
Bjørn Langki...
2 måneder siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
7 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
7 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
2 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
8 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
7 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
6 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
8 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
14 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
9 år siden
Fremtiden er nu...
Bjørn Langki...
2 måneder, 9 dage siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
9 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
opdatering
Michala Esch...
19 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
9 år siden
Det blev en god weekend, det havde jeg også ventet, men det var vigtigt for mig den også føles godt for min kæreste at møde Annie (Karens datter) Peter Josva og Elias.

Søndag blev døtrene færdige med at finde mindeting her i huset, og ja det føles så godt at nu ved jeg at rodet det er mit.

Søndag kørte vi langsomt mod Als fandt en genvej af små veje det gik godt og var flot men der gik også tanken dumt gennem hovedet af små veje med snefygning, og man faktisk blev lidt i tvivl om vi ville ende med at kører fast. Vi fik en kop kaffe ved Birgit og havde vi valgt motorvejen var vi jo ikke havnet der :-)

Søndag ringede Irene (Karens datter) forvirret, hun var havnet i grøften, der var ikke sket noget med hverken hende eller bil så det var mest forskrækkelse.. hmm jeg oplever en stor kærlighed når hun sidder der fortvivlet og at det er mig hun vælger at ringe til først.. Jeg fik også Kærlighed af Job (barnebarn) i fredags, da de var til frokost, og den store dreng spørger om han må flytte ind her et par dage til sommer.

Mandag arbejde i Odense og lande her i det gule hus. fik også en kop kaffe hos Arne og Susanne, faldt tidligt i søvn.

Tirsdag vågne tidligt arbejde Himmelbjerget og mange opgaver i Aalborg, fik også en hurtig frokost ved Louise (datter) og Christian, og det var bare så hyggeligt. min søster har fødselsdag i dag så valgte også et hurtigt kig til hende. Ville også lige hente lidt smulder brænde hos Nikolaj (søn) og Louise. Det endte med en stor opgave, i 2006 smed jeg en brusekabine ind i skovhuset. og satte den ovenpå afløbet. nu var afløbet så stoppet, og det at nedtage bruskabine ja det er ikke bare lige. vi skar lidt af pynteliste i bunden af brusekaret, og kunne nu få en hånd ind til afløbet. alligevel tog det mig 2 timer og en forrevet hånd at opgive. så tog Nikolaj lige 1/2 time mere, og han fik det skilt af og renset. da det kom ud lavede vi et håndtag så det næste gang sikkert bliver lettere. så kl 22 landede jeg herhjemme ved Rosa og de sidste 40 km på sneglatte veje i nyfaldet sne.

I dag kontorarbejde til at starte med, så må vi se :-)

Jeg har ikke skrevet så meget om min kæreste men det føles så godt med hende ved min side, en favn et kys og en der siger "køe ånlæ" hver gang jeg igen bevæger mig af sneglatte veje og hun bliver bange for jeg ikke kommer hel hjem.

God dag til jer alle
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Køe ånlæ er publiceret 10/02-2021 07:22 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.